Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon Mi lehet a probléma? Megbízhatok benne, vagy majd egyszer csak vége lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy férjemmel 7 éve vagyunk együtt.Négy gyönyörű kislányunk van.Minden jól működött,voltak problémák,mint mindenhol,de jó házasság volt nagyon ritka volt hogy veszekedtünk.Egészen tavaly előttig :( .Szlovákiában dolgozott,ahol nem fizették kis.Egy hónapig könyörögtem ne dolgozzon ingyen jöjjön haza de nem akart,majd mikor elszakadt a cérna megmondtam neki vagy hazajön vagy nem is kell hazajönnie.Na így jött haza,de már nem az az ember volt,folyton megalázott,megbántott semmit nem csinált,nem foglalkozott a gyerekekkel,én ekkor vártam a 4. picúrt.Rengeteget sírtam.Volt könyörögtem hagyjon el,még az is jobb ennél,de mindig állította szeret,de éreztem,mondtam is neki valami van érzem,tudom hogy nem őszinte.Aztán kb 3 hónapja,közölte már nem szerelmes( nem esett jól,de hét év után gondoltam előfordul).De ha szeret,tisztel és becsül mint a feleségét,aki mindig mindenben ott volt mellette akkor jó lesz minden.Majd rá egy hétre közölte ő szokott fantáziálni a barátnőmmel és hogy azt se tudja akarja ezt folytatni.....!Mondanom se kell nagyon szíven ütött,egy hetes gondolkodás után azt mondta hogy adjak neki esélyt.Megtettem...de azóta is vannak napok mikor ugyan olyan mint volt.Morcosan jön haza nem lehet vele beszélni,semmi nem érdekli,Csak a sex ....Ha van akkor elviselhető,ha fáradt merek lenni vagy menstruálni merek akkor levegőnek vagyok nézve,bunkó és szótlan egész nap csak kerülgetem mert szó szerint utálat van a szemébe.Azt hiszem belefáradtam....Nem tudom hihetek e neki.Ő azt mondja nem tudja miért bánt,nem tudja miért viselkedik így.Meg állítja hogy szerelmes????!!!!Nem tudok neki hinni sajnos.Nem tudom mit tegyek vele.2014. aug. 15. 11:45
11/12 A kérdező kommentje:
Szóval megtörtént az áttörés.Kiderült hogy még én szültem a kicsi manót ők akkor is itt a saját hálómba a gyerekének a kiságya előtt csókolóztak.Minden kiderült és én elküldtem.Két hete külön vagyunk.Nem tudja miért de beleszeretett és több mint egy évig néztek hülyének,a legjobb barátnőm és a férjem.Hát utilaput adtam nekik
2014. szept. 8. 14:46
12/12 anonim válasza:
Ez szomorú. Mi van veled, veletek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!