Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tu d valaki ennyire megvaltozzni?
8 eve elunk egyutt, nagy szerelem es harmonikus kapcsolat (volt) a mienk.
Estenket egyutt foztunk, beszelgettunk.Ezt a nyarat kiveve mindig elutaztunk 10 napra pihenni es nagyon jol ereztuk magunkat.
Tavaly decemberbe eloleptettek es azota lassan kezdet megvaltozni.
Most ott tartunk, hogy alig beszelunk es mindent egyedul csinalok otthon, nyaralni ne mentunk es csak a munkajarol beszel, mindig ideges es feszult. Sokszor kertem, valtson munkahelyet mert a kapcsolatunk igy tonre megy. O meg azt mondja azert dolgozott eddig, hogy ezt elerje.
Tegnap megcsusztam es megutottm a labam, fekudtem es kertem hozzon nekem egy uditot a konyhabol, erre azt mondt hogy meg maganak sem hozz .... az irodaba kiszolgaljak nem fog otthon ugralni nekem.
En meg nem birtam tovabb es bar nem akartam elsirtam magam, akkorhozott es bocsanatott kert.
Ez elmulik valaha, valahogy vagy o mar ilyen marad es ha nekem ez nem jo csak annyit tehetek hogy kilepek ebbol a kapcsolatbol?
Kerlek ne irjatok hogy beszeljek vele mert hasztalan, nem talaljuk a kozosnevezot...
Ha tényleg többször is próbáltál vele beszélni, akkor én még egy dolgot megpróbálnék, aztán ha az sem segít, akkor nem viselném ezt el tovább.
Ha a beszélgetés nem használ, írnék neki egy levelet, arra nem mondhatja, hogy nem mondtad el neki, hogy mi a bajod, és lenne ideje gondolkozni rajta. Szépen leírnám, hogy büszke vagyok rá, hogy a munkájában elérte azt, amit elért, de mennyire megváltozott, és leírnám, hogyan éreztem magam az utóbbi időszakban, anélkül, hogy vádolnám őt (tehát nem úgy, hogy te mindig, meg soha, meg hasonlók, hanem pl. hiányoznak a beszélgetéseink, az együtt töltött idő, stb.), és hogy ezt így nem bírod már tovább. Nagyon szereted őt, és szeretnél vele maradni, de nem tudod, hogy ez hogyan lehetséges, ha minden így marad. Nem adnék neki semmiképp sem ultimátumot, hogy vagy a munka, vagy én. Megkérném, hogy írja le, hogy min ment keresztül az utóbbi időszakban, hogy megérthessem, hogy miért lett ilyen. Megkérdezném, hogy mit tudnék én tenni azért, hogy a kapcsolatunk meg tudjon maradni, és hogy ő otthon jobban érezze magát, és megkérdném, hogy ezeket írja le, vagy mondja el.
Ha ez sem segít, nem hinném, hogy sokáig bírnám.
Gary Chapman: A házasság négy évszaka
szerintem ez a könyv segíthet ha mind2-en elolvassátok és tesztek a kapcsolatért...
A szerelem pszichológiája c. könyve is elég hasznos az írónak, azt is ajánlom figyelmetekbe...
remélem sikerül rendbe hozni a kapcsolatot...ha veled nem hajlandó beszélni akkor olvassa el és ismerje fel ő a hibákat...ismerje fel, hogy arrogáns lett...és lássa be, hogy a kapcsolatotok fontosabb mint a munkája...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Mivel hasonlónak éreztem a kettőt, belinkeltem. Az 1-es válaszoló vagyok.
+ Az érzelmeidet szabadon engedd ki, mert ha magadban gyűjtöd az egészségtelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!