Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem szóltak, hogy férjhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szóltak, hogy férjhez megy. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anya testvérének a gyereke megházasodott, de még csak egy telefonra se méltattak, hogy mi a helyzet. Anyáék régebben nagyon összevesztek, nem igazán tartottuk a kapcsolatot, de nagyobb eseményekkor (esküvő, eljegyzés...temetés (tudom morbid)), azért mindig szóltunk egymásnak, hogy mi a szitu.

Most mondom, facebookon, (értitek?!?! :D), FACEBOOKON értesültem, hogy megházasodott. Hát lehidaltam.

A képe alá úgy írnék valami "szépet", természetesen nem trágárul, de érezze, hogy evvel mennyire megbántott. Vagy hagyjam az egészet a fenébe?

2014. aug. 11. 11:55
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
#40 Nem írtam neki vissza semmit. Az ilyen megérdemli, hogy egyedül maradjon "család" nélkül. Amikor F.bookon írok neki, akkor is csak annyit ír vissza, hogy szia, most mennem kell, majd beszélünk. Még ő van felháborodva, amikor azt se tudta vőlegényem van, mégis mikor mondtam volna el neki az esküvőt? Még meghívót se tudtam volna neki küldeni, mert a címét se tudom, csak hogy valahol Zala megyében él.
2014. aug. 12. 17:50
 42/42 anonim ***** válasza:
81%

Lehet hogy jól esett volna, de mindenki azt hív meg az esküvőjére akit akar, akit nem akar, azt nem hívja meg.... Ha nem vagytok velük jóban akkor meg képmutatás lett volna....

Az értesítés meg, most minek hívjanak fel, ha fosbukkon úgyis mindenki értesül róla? Sokkal egyszerűbb...

Az én férjem sem hívta meg az esküvőnkre anno az unokatestvéreit, meg a nagybátyját/annak feleségét se, mert mindannyiukat utálja. Én megkérdeztem biztos e hogy ezt akarja, ő mondta hogy biztos, mondtam rendben...

Aztán volt megjegyzés hogy miért volt titkos az esküvőnk...de nem érdekelt. Csak annyit mondott hogy nem volt titkos és kész.

Ez a visszahívás is olyan képmutatás mint nálunk a sógornőmékkel adni kell egymásnak karácsonyi ajándékot...pedig utálnak minket, és mi sem kedveljük őket.....nem is értem hogy minek...amúgy rendkívül kreatívak voltunk:D legutóbb bögréket vettünk , és ők is:D

2014. aug. 13. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!