Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentősége, vagy tévedés?
Az este a férjem kapott egy sms.-t, amely egy szerelmi felhivás volt vagy emlékezés nem tudom.Az volt leirva, hogy szerelmem szeretnék ujra találkozni veled egy appartmanban.
Elkezdett viccelõdni, de azt láttam, mintha zavarba lenne.Kérdeztem tõle viccesen, hogy ez meg mit jelentsen.Az volt a válasza, hát gyere viszlek téged is és leszünk 3.-asban.Eletemben elõször hallottam ilyet tõle.Allva voltunk és a kezemmel egy kicsit arrébb nyomtam, hogy ne gusztustalankodjál, erõvel rávágott a karomra.
Fogtam a telefonját és visszairtam, hogy igen szerelmem, és drágám merre vagy te és a végén odairtam hehehe.
Kimentem a konyhába és utánam jött nagyon el volt sápadva és szembeállt velem és üvöltött,provokálta, hogy ujra ideüssön.En nem csináltam semmit sem, mondtam,hogy üss ide,ha mersz.Visszavett magából és tovább mondta, hogyan merek én a k.betüsöknek irni az õ telefonjáról és ami nagyon nem tetszett neki,amiért azt irtam,hogy hehehe.
Rossz férfit fogtál ki. Amúgy jogod van megnézni és mindent tudni a férjedről.
Megcsal, bocsi!
Szerintem koppintsd, mert szétver.
Nézd meg Jennifer Lopez: Most már elég című filmjét.
Ajánlom.
En is megtorpantam, mert félelmetes volt,ahogyan szemben állt velem és szikráztak szinte a szemei.
Régóta vannak sejtéseim, csak sajnos attól félek,ha ki tudódna én innám meg a levét.Biztosan nem usznám meg szárazon és még ráadásul nincs senkim.
18:31
Persze,hogy nem hivta, viszont egy ismerõsöm felhivta ezt a számot és ki van kapcsolva.
Valamit pötyögött a telefonján az sms után,csak azt nem tudom, hogy hova, vagy mit csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!