Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haszontalannak érzem magam eltartva?
Hogy miért nincs munkám, abba nem mennék bele, hosszú és bonyolult. Így alakult. A páromnak anyagilag nem okoz gondot az eltartásom, megegyezés szerint cserébe enyém az egész háztartás. Nyelveket tanulok, hátha később jól fog jönni, rengeteget dolgozok a lakásban, mégis olyan haszontalannak érzem magam.
Hogy lehet ezen túllépni?
Ez az "azok a nők" kifejezés azért elég undorító. Nem vagyok háztartásbeli, de azt sem képzelem, hogy jobb vagyok azoknál, akik igen. Nagyon sok oka lehet ám annak, hogy valaki HTB, nem kell azonnal ez a lenézés, meg szájhúzgálás, csak mert neked van egy phd-d. Egyébként ha van elég pénz, és a család minden tagjának így jó, nem értem, mi vele a gond. Neked nem lenne elég, oké, de van, akit a családja tesz boldoggá, a munka huszadrangú az életében. Nem gondolom, hogy ez elítélendő lenne.
Kérdező, te meg ne érezd magad rosszul, ez egy átmeneti időszak, vége lesz. Nem tehetsz róla, bárki, bármikor kerülhet ebbe a helyzetbe. Cserébe a férjednek otthon semmit nem kell csinálni, szerintem ezt sem kell semmibe venni, ez is munka, csak nem adnak érte fizut.
"szeretem azt hinni, hogy egy nő képes annyira, mint egy férfi"
Az, hogy valaki HTB, nem azt jelenti, hogy nem képes többre. Simán lehet, hogy képes, csak neki és a családjának így jó, őket ez teszi boldoggá. Mint mondtam, nem vagyok háztartásbeli, de inkább lennék az, minthogy kora reggeltől késő estig dolgozzak, a gyerekeimet meg csak aludni lássam, és ne legyen időm se rájuk, se a férjemre, mert én "többre vagyok képes". Ilyen áron nem kéne több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!