Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valóban így működne ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban így működne ez a dolog, és ez alól senki sem kivétel? (Részlet alul) Őszinte válaszokat várok, több éves párkapcsolatban, házasságban lévőktől!

Figyelt kérdés
Párom és köztem nagyobb korkülönbség van, és ebből adódóan jóval több tapasztalata van az élet minden területén. Többször is mondta, hogy minden házasságban előbb-utóbb bekövetkezik a megcsalás(ami mindenkinek mást jelent persze, de megtörténik)Ha nem fizikai megcsalás, akkor fejben képzelődik a házas fél megcsalásról. Normális a hozzáállása, hogy 2 éve állandóan azt mondogatja, hogy bennem megtalált mindent, amit egy nőben keresett, szexuális és érzelmi téren is egyaránt vonzódik hozzám, feleségül is szeretne venni, a munkája miatt eddig nem volt ideje a saját életére, de most velem végre megkaphatja az otthont stb...de nyíltan közölte velem, hogy tudja, hogy én 10 éven belül biztosan megcsalom, és a szexuális megcsalások nem azért történnek, mert nem szeretik a párjukat, hanem kell pici új, és ennek nincs köze a szerelemhez, az érzelmi alapon nyugvó megcsalás azonban más, azt be kell vallani a párodnak...na most én undorítónak tartom a megcsalást, és azt is ha a férjem hazajön miután mással lefeküdt, majd van képe mellém bújni, megcsókolni, és mondani hogy szeret! Komolyan mire jó az? Egy 40es komoly férfi tényleg így vélekedik erről? Én már most rosszul vagyok ha belegondolok, hogy más nőkkel szexelne a párom...már abban sem vagyok biztos, hogy gyereket szülnék így neki, milyen 9 hónap lenne az a terhesség így, hogy epét hányok az idegességtől, hogy vajon megcsalt, hányszor, mikor, kivel? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mi a jobb, ha tudjuk, hogy történt szexuális megcsalás, vagy nem tudjuk meg, és álomvilágban élünk?

2014. aug. 1. 13:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Na kérdező csak hogy a kérdésedre is legyen egy válasz:

mi 2,5 éve vagyunk együtt a párommal. Soha nem akarnám megcsalni, még a gondolatra is összeszorul a gyomrom, hisz ezzel bántanám, megsérteném azt, akit elvileg a legjobban szeretek.

De megkérdeztem Neked egy 40es családos, kisgyerekes férfit az ismerőseim közül erről. Csak nézett rám percekig elkerekedett szemmel, hogy most ezt a kérdést jól érti? És üzeni neked, hogy ő sose akarná megcsalni a párját, DE ha oda is kerülne, megbeszélnék előbb, mi a gond, s ha végleg nem jutnának megoldásra, szétválnának útjaik.

A barátodról is volt egy-két keresetlen szava hogy milyen ember lehet, de nem írom ide, mert még panaszkodsz hogy vakon támadom. :)

Olvass párpszichológiát vagy viktimológiát és tudatosan változtass ezen a viselkedéseden, mert így bármelyik jöttment pasas bepaliz majd.

2014. aug. 2. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!