Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban így működne ez a dolog, és ez alól senki sem kivétel? (Részlet alul) Őszinte válaszokat várok, több éves párkapcsolatban, házasságban lévőktől!
Miért teszel fel kérdést, ha nem hallod a válaszokat. Neked már úgyis megvan a magad válasza.
Itt mindenki úgy látja külső szemlélőként, hogy palira vesz a párod, te meg úgy véded, mintha kellene.
Minket hidd el pont nem érdekel, hogy hülyét csinálsz magadból. Tedd azt ha jólesik. Csak akkor ne kattogj tovább rajta, hanem hagyd hogy megtörténjen.
Azért kérdeztem, mert a tapasztalat érdekelt elsősorban. Más megcsalta-e a másikat.
"Komolyan mire jó az? Egy 40es komoly férfi tényleg így vélekedik erről?" Érdekelt volna egy 40es férfi válasza is, aki házasságban van, és megtette ezt a párjával. Mit érzett, jobb volt-e utána stb.
Nem értem mire jó, de a szexuálpszichológia is gyakran említést tesz arról, hogy egy kis kaland még segíthet is a házasságnak. Igazad van nem kellene védenem őt előttetek, mert nem ismeritek személyesen, sokan pedig vakon támadják. Senki nem tud kerek, pontos véleményt írni egy olyan emberről, akit nem ismer, és nem azt kérdeztem ő megcsal-e, hanem ki mit tapasztalt a házasságában. Kíváncsi lennék ki mit mondana mostantól számítva 20-30-40év múlva.
Kérdező, 28 éves vagy, valószínűleg befutottál már egy karriert, végigéltél pár fiúval kapcsolatot, tapasztaltál a világból. Erre egy 40 éves pasi azt mondja gyakorlatilag a szemedbe, hogy : biztosan meg foglak csalni. Te pedig felteszel egy kérdést, hogy igaz-e ez?
Biztosan azonnal felálltam volna, hogy köszönöm, ennyi volt...kérdező, nehogymár úgy tudjon téged átverni, akár egy kis tinit, hát szedd már össze magad!
27L
Aki ilyeneket mond, hogy előbb-utóbb valamilyen szinten egy kapcsolatban úgyis lesz megcsalás, az csak ürügyet keres arra, hogy a saját gyengeségét (itt: a hűtlenséget) megmagyarázza. Ahogy a pszichológiai is mondja, ez egy önvédő mechanizmus: megmagyarázza, hogy igazából amit ő csinál az a normális.
Ha nekem ilyet mondana a párom, mint itt, akkor én tuti nem mennék hozzá. Még nem vagyok házas, fiatalok vagyunk a barátommal, de mindketten közelről, a saját családunkon belül tapasztaltuk, hogy a megcsalás milyen mélyen képes megmérgezni egy család életét és hogy tönkreteszi az embereket, ezért ez a mi kapcsolatunkba nem fér bele. Szerencsére nem minden férfi gondolja így, mint a kérdésben szereplő.
Tök őszitén: párodnak még bejön a friss puncid, de majd idővel kelleni fog neki egy még fiatalbb pinci. ez van. ezt próbálta neked szépen felvezetni.
nem érettebb, csak meg akar majd csalni (ha eddig nem tette) és így szépen megmagyarázta előre (vagy utólag)
most vagy maradsz és amíg együtt vagytok azon rágódsz, hogy vajon tényleg túlórázik vagy épp mást dönget
vagy lelépsz és keresel olyat aki nem így áll hozzá és van bizalom, mert az itt részedről megszűnt!!!
nem tudom hogy
naív vagy
buta vagy
sok pasi átvert
vagy szerelmes.. vagy mind.
de lényeg, hogy ha megcsal akkor a terep előkészítve és szemed sem rebbenhet. nagyon átmosott téged, főleg ezzel a felnőtt 40-s dumával, ő csak egy sz.r ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!