Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak a ferjemmel?
Mar harom eve kinlodunk a babaval, csak nem akar sikerülni. Kb egy fel eve tünt fel, hogy mindig kb. peteeres körül, szoval mikor lenne ra minimalis esely a ferjem nem hajlando szexelni. Elötte utana ra lehet venni, de azokon a napokon soha. Amugy allitja, hogy nagyon szeretne a babat, de ha nem hajlando tenni erte, akkor egyedül nekem nem fog menni.
Amugyis annyira rosszul esik, hogy neki mindig külön kervenyt kell benyujtani. Ha rajta mulna lenne kb. havi kettö. Csak en meg annyira megalazonak erzem, hogy mindig nekem kell tenni a szexert, könyörögni, ribinek öltözni, öt felizgani, minden ram marad. Ha nem teszem, neki ugy is jo, de akkor n
Olyat próbáltál, hogy 1 hónapban csak egyszer próbálkozz nála, pont a peteérésedkor? (Persze ezt ő nem kell tudja).
Nem mondom, hogy rögtön összejön a baba, mert lehet hogy nem, tekintve, hogy már elég hosszú ideje próbálkoztok. De te is nagyon rá vagy kattanva, az sem tesz jót...
Én anno, amikor a fiammal terhes lettem hőmérőztem, de a páromnak semmit nem mondtam. Egyetlen nap voltunk együtt, és az pont "jókor" történt, terhes is lettem...Ezt nem volt nehéz megoldanom, ugyanis a munkánk miatt ritkán találkoztunk.
Egyébként olvastam valahol, hogy ha ritkábban vagytok együtt, akkor több lehet az életképes sperma a cuccban...
Én szorítok nektek, kitartást!
Elöször is nekem teljesen érthetetlen, hogy a férjed hinnan tudja, hogy neked mikor van peteérésed?!?!?!
Ugyanis az nem látszik és egyébként sem vehetö észre más számára.
Másodszor ha ennyit erölködtél - mütétek, kezelés - akkor valószínüleg már elege van abból, hogy ezkörül forog az életed.
Harmadszor, ha nem akar szexet, akkor nem kell eröltetni, te sem szeretnéd, ha megeröszakolna azért, mert szerinte akkor KELL szexelni.
Negyedszer nem ártana, ha elfelejtenéd a "gyerekért szexet", nem foglalkoznál a peteéréssel, stb. ugyanis nagyon sok nö nem a "hivatalos" peteéréskor esik teherbe, hanem akkor, amikor lazán élvezi a szexet minde hátsó gondolat (gyerek) nélkül.
Ötödször, ha továbbra is ennyire eröszakos vagy, akkor jó eséllyel el fog hagyni a férjed, mert nem sok ember tuja elviselni ezt a lelki terrort.
Szia átérzem amit irsz mert nálunk is ez ment kb. 4.évet probálkoztunk,3 szor voltam terhes,1.vetélés,egy csak pozitivteszt, egy méhenkivüli(elvetéltem nem kellet mütét)
Férjem a kezdetektől azt mondogatta hogy nem fog összejönni ha rágörcsölünk,legyünk együtt spontán.1,5évig nem is volt ezzel gond.aztán kezdtem a kivizsgálást.Célzottam kezdtünk probálkozni,ekkor jöttek a viták.
Végülis stimus ciklusaim voltak aminél nincs kecmec,órára megvolt mikor kell együtt lennünk.A férjem ilyenkor maximálisan kitett magáért,de spontán ciklusban viszont enm igazán kezdeményezett.Értette miért akarom a stimus ciklusokat(orvos szerint spontán nem sok esélyünk volt)de ő még 3év után is azt mondta nem kell erőlködni spontán fog összejönni.
Egy hatalmas külön alvós veszekedés után ,leültem italozni kicsit,rendesen becsiptem és összebujtunk.Akkor fogant a lányom,egy olyan napon amikor elviekben nem kellet volna peteéresem lenni,20 nappal voltam vetélés után.
Amit másként csinálnék az az hogy nem erőltetném annyira sexet,a sexuális étetünk szinte tönkrement,nagyon hosszú időbe telt mire valamelyest kicsit normális(heti egy alkalom az én kezdeményezésemre).
Azt hiszed neki könnyű pedig nem az.Mi nők csak elég ha lefekszünk,neki produkálni kell,gondolj bele milyen lehet ez?Nem könnyü az biztos.Sok sikert kivánok.
De irigylem azokat a nőket akiknek olyan férjük van, hogy ritkán akarnak szexelni.....én már megőrülök nem bírom....állandóan csak a szex a téma, mindenbe, de tényleg mindenbe azt látja!!!!
Napi 2x minimum akarná, de már abba is belefáradtam,hogy hagyom magam, mert utána békén hagy. Már ott tartok, hogy undorodok a szextől. :-(
Kösz a bölcs tanacsokat... legyek csinosabb, ja mert nyilvan egy trampli vagyok, hiszen ha nem eleg a szex, akkor csak ez lehet a hatterben.
Ne görcsöljek ra... ezen mar csak nevetni tudok, de komolyan. Akik ezt irtak, azoknak tutira elsöre sikerült a baba, vagy meg nem is akarnak. Kepzeljetek el, hogy harom eve kerestek allast. Minden allasközvetitö azt mondja, te nagyon magasan kvalifikalt munkaerö vagy, en segitek es tutira kapsz munkat. Csinalod amit mondanak, treningekre jarsz, tanulsz es mikor arra kerülne a sor, hogy jelentkezz az allasra, azt mondja akinek segitenie kene, hogy most faradt, inkabb irjuk majd maskor jelentkezest. Közben minden baratodnak komoly karrierje van, es mindenki ( le)sajnal teged, mert te e egy akkora kripli vagy, hogy meg erre se vag kepes. Es akkor jönnek az okosok, hogy ne akard ennyire, ne gondolj ra. Nem lehet valamit nem akarni, amire vagysz. De ezt csak az erti aki ezen atmegy/ment... Nem mondhatja senki hogy nem vagyok türelmes, a tema mar fel eve fel sem merül otthon, max csak hogy de jo lenne.
Köszönöm a tanacsot, hogy menjek orvoshoz, tenyleg nem gondoltam erre meg. Örülök, h neked azonnal összejött, de elarulom, hogy egy evig en se szamoltam, mertem, kezeltettem magam. Ha te elnel ebben harom eve, bitzos nem igy latnad a dolgokat...
Es nem terrorizalom a ferjem, vannak jogos igenyeim, ez nem hiszem hogy akkora bün lenne. Szeretem öt, vonzodom hozza, nekem ehhez a rendszeres szex is hozzatartozik. Biztos elhagy emiatt...
Azoknak, akik ertelmes tanacsot tudtak adni, köszönöm szepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!