Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem hajlandó semmilyen programon részt venni ez normális?
Már nem azért mondom, de a gyerekkel nem azért megyünk valahova, mert mi azt szeretnénk (mármint nem csak azért) A gyerkőc kedvéért igenis el kellene menni akár cirkuszba, mert egyedül még nem mehet.
De ha ezek annyira nem tetszenek neki, találjon ki valami mást.
Kedves Kérdező! Én most szólnék a férjemnek, hogy a hétvégi programot ő találja ki, de ezt úgy, hogy fia is hallja. És elmondanám neki, ha most nem talál ki valamit, amit ő is szívesen csinál, és a gyerekeknek is tetszik (vagy csináljon egy napot a fiával), akkor a fia nagyot fog benne csalódni. Nekem ez vált be :)
valahol megértem.. ezek a programok nem valók kisgyereknek ne haragudj.. babamuzsikára meg apukával? jaj.. még gyerekkel sem! :)
nagyon egyszerű: kérdezd meg tőle h mi érdekli,és oda menjetek együtt vagy vigye ő a gyereket.. komolyan nem is értem h jut eszedbe 3 évest meccsre vinni.. cirkusz meg alapból gáz.. balaton meg nagyon fárasztó,persze el lehet menni-mi is zsoktunk nekünk 3 gyerek van-de vagy csak 2 napra max,vagy mamikkal
beszélgessetek! nem értem h nem jutnak el egyesek eddig???
Egyszerűen nyűg neki a gyerekekkel közös program és mivel te megcsinálod helyette, így a kisujját sem mozdítja.
Bocs Kérdező, de ötször leírod a kérdésedben HELYTELENÜL azt a szót, hogy FIÚNK! Ez ebben a formában teljesen mást jelent, mintha helyesen, rövid "u" betűvel írnád. Szóval: FIUNK
Nálunk is ez megy igaz gyerek nélkül,sose megyünk sehová,mindennel van valami baja.Vagy az,hogy sajnálja rá a pénzt(pl étterem),vagy az,hogy fárasztó(kirándulás),vagy szimplán őt nem érdekli(múzeum).
Én valószinűleg hagyni fogom az egészet,mert nem akark alig 30 évesen a Tv előtt ülni minden este.3 éve vagyunk együtt és még egy moziba vagy stradon se voltunk.
Vannak ilyen tipusú pasik akiket nem lehet kirobbantani a Tv/szg elöl.De szerintem ez már gyerek előtt ki kellett volna,hogy derüljön.
Amúgy az én barátom is nagyon rendes(segít otthon,stb,stb),de nekem ez nem élet ennyi idősen,hogy meló,kaja,net/Tv alvás...
gyerekek előtt eljártatok valahova? szoktatok nyaralni kirándulni?
Ha mindig otthonülős volt a férjed akkor nem kell csodálkozni, ha nem ilyen volt, akkor depressziós, fáradt, valami gondja, baja van... Mit csinál egyébként otthon, ha ti elmentetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!