Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek ti megbocsátanátok ha a férjetek egy érzelem
mentes szex során megcsalna titeket?
Nem.
Ha valakinek hiányzik valami, akkor azt mondani is lehet. Nem a megcsalás a megoldás.
2014. júl. 20. 18:31
Tipikus. Nem ertek egyet a tobbseggel es mar jon a lepontozas.Ennyire nem kene beszukultnek lenni. Elkene fogadni, hogy mas velemenyem vagyunk, bar ez gondolom nehezetekre esik.
Sajnos , nem sajnos minden ember kovet el hibat az eletben.
Sokan hangoztatjak a hazassag ilyen meg olyan komoly dolog, foleg itt az oldalon. Akkor miert nem lehet adni egy masodik eselyt, a kapcsolat megmentese erdekben, foleg ha igyekszik a masik fel? Es megbanta tettet?
Irom ezt ugy, soha nem csaltam meg senkit.
2014. júl. 20. 18:40
Nem kövezek meg senkit,hiszen minden kapcsolat más és más,nincs két egyforma ember sem,hibák meg bűnök pedig mindenütt akadhatnak.Ugyanakkor én személy szerint a társamnak képtelen lennék ezt megbocsájtani.Nem azért,mert szemellenzős vagyok,hanem mert fájna a tény,hogy az ösztönei előrébbvalóak voltak a kapcsolatunknál.Én ilyen vagyok,és ő ezt tudja is.
2014. júl. 20. 19:50
Annyit még hozzáfűznék,hogy még ha hibáznék is a kapcsolatunkban,és ő ere hivatkozna,akkor sem a félrelépést tartanám megoldásnak.Tehát szerintme ez nem elfogadható indok,ilyenkor csak a problémák megbeszélése oldja meg a gondokat.A 13-as válaszoló vagyok.
2014. júl. 20. 19:53
Nem. És nem azért, mert megmártogatta más nőben is... Hanem egyszerűen azért nem, mert kib.aszott nagyot csalódnék benne. Ettől 100x többre tartom...szóval ha ilyet tenne, nem tudnék többet olyan szemmel nézni, mint előtte..valahogy összemenne a szememben...veszítene az "értékéből"... Így meg...nem sok értelmét látom a vergődésnek. Ha képes lenne ilyet tenni...pusztán a testi ösztöneinek engedelmeskedve...nem működne tovább köztünk a dolog.
2014. júl. 20. 20:11
Az ilyen kérdéseknek semmi értelme nincs a válaszolók életkora és leghosszabb párkapcsolatának időtartama nélkül. Nagyon mást mond egy huszonéves hároméves kapcsolattal a háta mögött, mint egy hatvanéves 30 év házasság után. Azért sincs értelme, mert teljesen mindegy más hogy reagál, csak az a kérdés, hogy a kérdező maga hogyan.
2014. júl. 20. 20:56
Nem. Aznap, hogy megtudtam már be sem léphetne a bejárati ajtón, a cuccai a küszöbön várnák. Ha én nem fekszek le senkivel érzelem mentesen vagy érzelmesen, akkor ezt tőle is elvárom. Ha annyira állatias, hogy áll a zászlórúd és az első tüzelő szukát megdugja, akkor sincs keresni valónk egymás mellett, de ez nagy eséllyel hamar kiderülne a jelleméből, így össze sem állnék ilyennel.
2014. júl. 20. 21:08
Most, hogy még nem történt meg, azt mondom igen.
2014. júl. 20. 21:19
Igen.
Azt, akit mindennél jobban szeretek (mert azért mentem hozzá), nem tudnám kitenni csak úgy a küszöbre. Aki igen, az eg vagy nem szerelmes, vagy csak nagyon könnyen ír, de ha megtörténne, 100, hogy nem úgy cselekedne
2014. júl. 20. 21:32
NEM. Ha ágyba döntött egy másik nőt akkor engem felejtsen el örökre...
2014. júl. 20. 23:26
Kapcsolódó kérdések: