Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, miért van együtt ez a férfi a feleségével?
Tippelhettünk a barátnőkkel, és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A férfi jóképű, vonzó, diplomás, jól keres, a szakmájában elismert.
A feleség csúnya, amióta ismerem túlsúlyos (állítása szerint mondjuk így érzi jól magát.... persze...), nincs diplomája, keveset keres.
10 éve vannak együtt, van 2 gyerekük.
A barátnőktől tudom, hogy páran bepróbálkoztak a pasinál de mindegyiküket lerázta.
Amire mi tippelünk:
- a férfi meleg, de kell neki a család
- a férfi valamilyen módon elnyomja a nőt, esetleg van valami szexuális aberrációja
Ti melyikre szavaztok?
(És) Te tökéletes vagy ?
Kíváncsi lennék van -e önkritikád.
Kérdező, a baj a fejetekben van. Aki sikeres, jól keres és diplomás, nem mellesleg lerázza az akaszkodni próbáló nőket, az csak, és kizárólag meleg lehet, vagy aberrált.
Ne haragudj, ilyen felfogással nem csoda, hogy rátok sem néz, annyira ostobák vagytok, hogy ha tudnátok, sírnátok egymás vállán.
Szerinted nem szép, mert nem szimpatikus. A szeretet megszépíti a másik embert, lehet, hogy majd még téged is láthat valaki szépnek.
Nekem a férjem a legjóképűbb férfi sok-sok év után, de el tudom hinni, hogy másoknak nem tetszik, pocakosodik például. Nekem viszont tényleg nem lehetne jobb.
Én kövér vagyok, mindig is az voltam. Ő viszont így szeret. Szépnek talál, mert szeret, el is mondja sokszor. Ráadásul most babát is várok, már csak szűken férek el a folyosón. :D Na jó, túloztam, de tényleg nagy vagyok. Elmondása szerint még szebb vagyok, mert sugárzom. Nyilván más férfiaknak nem tetszem, mert kövér vagyok. Talán össze is súgnak mögöttünk a sekélyes emberek, talán még kérdést is kiírnak a GYK-ra, hogy hogy lehet, hogy ő még mindig velem van (ráadásul gyereket is vállal velem). Fene tudja, egymás legjobb barátai vagyunk, pontosan tudja egy rezdülésemből, hogy érzem magam, és én is fordítva. Ő az egyetlen, aki meg tud vigasztalni, és ennyi év után is könnyesre nevetem magam a humorán. Szeret, és ez a tetteiben is látszik. Mit mondjak még? Reggelig tudnék erről beszélni.
Felnőttek között egy párkapcsolat nem a "nagy-orr-csúnya-fogak-diploma-súlyfelesleg" skatulyájára korlátozódik.
Talán mert annak ellenére, hogy túlsúlyos és nem diplomás, de normális nő. Amit rólatok nem lehet elmondani.
Vajon veled miért van a párod, a nagy melleidért? Mert hogy nem a kedvességedért, és a szeretni való személyiségedért, az tuti. Téged előbb fog megcsalni, ha a melled lógni fog már. Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!