Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtehetnéd szivesen lennél otthon munka helyett? Itt most nem az atomfizikus nőkre gondolok hanem pénztáros eladó kozmetikus fodrász tanító ilyen nehez/ alulfizetett munkakra?
Én csak akkor maradnék itthon, ha a hobbimból élhetnék meg. Tehát a hobbim lenne a munkám:) Szóval marha híres író lennék, itthon dolgoznék a könyveimen, novellásköteteimen, és megélnék belőle...emellett pedig rendben tartanám a házat persze.
De ez egy szép álom marad...így eljárok dolgozni, és amikor időm van, akkor írogatok és beköttetem, hogy fent legyenek a könyvespolcon. Ennyi.
Én nem hagynám, hogy a majdani nejem htb legyen (pontosítok: nem tudnék ilyen nővel együtt élni és rövid úton kiábrándulnék). Nem hiszek a házasságon belüli specializációra ( azaz valaki pénzt hoz valaki háztartást vezet). A házimunkát nem tartom sokra, gyakorlatilag egy héten 5 óra házimunkával rendben tartom a lakásom (60 nm) és gyakran napi 10 órát dolgozom mellette.A házimunka egy mellékes dolog amire mindenkinek kell idejének lennie (férfiaknak is).
Persze ha a páromnak olyan munkája, hivatása lenne, hogy otthonról lehet végezni (grafikus teszemazt) akkor rendben. De 100% htb-t nem tartom semmire és nem tudnám tisztelni mint társamat, mert kvázi egy házvezető nő.
27/F
kedves utolsó!
amig egyedül vagy ez valóban így van de már 1-2-3 gyerekkel nagyon nem.
ne is nősülj sztem ha a háztartásban végzett munkát és a gyereknevelést nem értékeled,vagy olyan nőt válassz aki nem akar gyereket és jól keres de az meg nem fog neked takarítani
Attól függ: ha van lehetőségem olyan munkára, amit szívsen csinálok, akkor inkább mennék dolgozni, akkor is, ha nem fizet sokat.
Voltam már otthon én is munkanélküliként, de halálra untam magamat egy idő után már semmi nem kötött le. Ezen kívül strukturálatlanná vált az életem, volt, hogy még a napokkal sem voltam tisztában! Céltalannak, elpazaroltnak éreztem az egész napomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!