Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális a férj ilyen fajta pénzbeosztása?
30-as, "HA két ember elfogadja a szabályokat"... a kérdés nem erről szól, itt az egyik fél, fél éve eldöntötte, hogy mert pillanatnyilag jobb helyzetben van, ezért majd ő mondja meg...
Én a tapasztalataimat mondom, a legtöbb ilyen párkapcsolatból mind a kettő boldogtalan lett, vagy hamar különváltak. Ez nem változik attól, hogy logikailag lehetne másképp.
"A párkapcsolatot 2, külön ember alkotja" - nem, nem.
két külön ember HOZZA LÉTRE, és attól párkapcsolat, hogy onnan kezdve együtt, és elsődlegesen egymás szempontjaira tekintettel viselkednek.
Amiről te írsz, az a részvénytársaság.
"két külön ember HOZZA LÉTRE, és attól párkapcsolat, hogy onnan kezdve együtt, és elsődlegesen egymás szempontjaira tekintettel viselkednek. "
Egymás szempontjai? Úgy gondolom, hogy az ember elsődlegesen magának teremtsen lehetőségeket, ne másnak! Oké, hogy párkapcsolat, na, de akkor is. Felnőtt emberek vannak a párkapcsolatban, akkor mindegyikük önállóan döntsön az életéről! Ez a egymást követés, stb, ez csak hátráltatja az embereket. Jó példa ere az egyik barátom, aki kapott egy soha vissza nem térő munkalehetőséget az USA-ba. Visszautasította, mert hogy neki a barátnője volt a fontos! 6 hónap után a nő megcsalta! Ennyit arról, hogy minden adjon fel valaki a másikért! Azért mert valaki párkapcsolatban él, attól még elsősorban magára kell gondolni, mert a másik félben, akár férfi, akár nő, nem lehet és nem is szabad 100%-osan megbízni!
Nálunk én osztom be a pénzt,pedig csak a férjemnek van keresete,de én vagyok itthon,én megyek boltba-postára,jobban tudom mire mennyi pénz kell.
Egy esetben tartanám normálisnak,ha a férjem így viselkedne,ha átvenné a csekkbefizetést+bevásárlást.Mert így ,hogy néz ki? Összeadja a fazon papíron,hogy ennyi meg ennyi kell a csekkekre,kiszámolja a pénzt,aztán oda adja az asszonynak,hogy menjen fizesse be??Ha az asszony bármit szeretne venni kuncsorogjon a pénzért?Sztem ez teljesen megalázó,és úgy gondolom valamilyen szinten beteglelkű az az ember aki így viselkedik,az általa-állítólag-szeretett nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!