Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális a férj ilyen fajta pénzbeosztása?

Figyelt kérdés
Van egy házaspár a nő GYES-en a férj kereső csak.kb fél éve férj eldöntötte ő osztja be a fizuját.Feladja a csekkeket,bevásárol,ha valami nagyon fontos kiadás van többnyire megveszi.Bár most a gyereknek azért nem akar a kinőtt pulcsik helyett ujjat venni mert nyár van....Szerinte ez felesleges.A feleség nem tudja mennyi fizetést kap,férj nem közli,azt sem mennyit tesz félre havonta a fizujából,amiből 100000ft a gyerekek után járó adókedvezmény.A feleség első házasságából született gyerek után is megkapja.
2014. júl. 17. 16:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó pont leírta, (saját magát is) amit felvázoltam még délután.
2014. júl. 17. 22:03
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
10-es!És ugye a nejed nem a te gyerekedet neveli?Meg mos-főz-takarít ràd is?Biztos csak babázhatnékja van,örüljön ,h enni kap.
2014. júl. 17. 23:19
 13/35 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nem normális. maradjon akkor ő otthon gyesen és nézze meg hogy esik ha a másik dugdossa előle a pénzt.... nálunk sok sok éve működik a közös kassza, akkor is mikor valamelyikőnk épp nem keres pár hónapig, soha nem volt belőle veszekedés, együtt mérlegeljük mire kell kiadni.
2014. júl. 17. 23:28
 14/35 anonim ***** válasza:
56%
10: Talán mégse. Házasságban az összbevétel fele illeti a házastársakat.
2014. júl. 18. 00:23
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
Hát alapvetően azt mondanám, hogy "nem normális" (nekem a normális megbeszélés működik mindkét fél részéről), de azt nem tudjuk, kiváltotta-e valamit ezt a viselkedést a férjből.... Lehet, hogy asszonyka szórta a pénzt két marokkal....
2014. júl. 18. 11:22
 16/35 anonim ***** válasza:
19%

"10-es!És ugye a nejed nem a te gyerekedet neveli?Meg mos-főz-takarít ràd is?Biztos csak babázhatnékja van,örüljön ,h enni kap."

De, az én gyerekemet neveli. Nálunk ez működik, a feleségem elfogadta, kifogást nem emelet ellene. Csak ilyen körülmények között mentem bele a gyerekvállalásba. Ne értsetek szándékosan félre, nem azt mondom, hogy nem adok pénzt a feleségemnek, hanem azt, hogy ha kell neki valami, megmondja mire kell és kapja a pénzt! Nem a költekezése zavar, hanem az, ha nem tudom mire megy el a pénz. Pénzügyekben én, és csak is én irányítok, ezt a kapcsolat elején kikötöttem.

2014. júl. 18. 11:30
 17/35 anonim ***** válasza:
19%

"Házasságban az összbevétel fele illeti a házastársakat."

Álomvilágban lehet, de nálunk nem. Mindenki annyiból gazdálkodik, amennyi a keresete. Most hogy a nejem otthon van a gyerekkel, a kiadások 90%-át én fizetem, jól néznénk ki, ha még ezen felül magának is kérne pénzt. Mint írtam, ha el akar menni fodrászhoz, kozmetikushoz, cipőt, ruhát venni, ezzel semmi gond, kap rá pénzt, csak mindig tudjam, hogy mire mennyi megy, ment el. A pénzügyekkel kapcsolatos véleményemet már a kapcsolat korai szakaszában letisztáztam minden esetben, volt, akinek nem tetszett, ő lelépett. Ennyi, nincs dráma, tiszta lapokkal játszom, a nejem ezt elfogadta, és pont.

2014. júl. 18. 11:35
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

"10-es!És ugye a nejed nem a te gyerekedet neveli?Meg mos-főz-takarít ràd is?"

A nő gyesen van, ha nem tűnt volna fel. Magyarán már régen dolgozhatna, de lusta. Az ilyeneket nem tudom sajnálni.

2014. júl. 18. 12:22
 19/35 anonim ***** válasza:
83%
Honnan tudod, hogy a GYES-t megelőzte-e a GYED, vagy alapból GYES-en van? Sehonnan. Tipikus rosszindulat..
2014. júl. 18. 12:28
 20/35 anonim ***** válasza:
3%
Te észlény. Azt ugye tudod, hogy ha eleve gyesre szült, az még szánalmasabb? Én igen, jóindulattal feltételeztem, hogy egy tisztességes nőről van szó, aki dolgozott előtte, nem a semmire szülte oda a gyermeket. Neked ez a felháborító?
2014. júl. 18. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!