Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön élő magyar egyedülálló, becsületes nőnek érdemes külföldi férfit választania komoly kapcsolat/házasság céljából? Általában milyen nemzetiség férfiai rendesebbek, érettebbek 25-40 között?
Csupán az érzelmek, érzelmi érettség, illetve a megfelelő kommunikáció miatt kérdem ezeket, nem pedig az érdekkapcsolatok, egyéb komoly előnyök és kihasználás miatt.
Előre is köszönöm komoly válaszaitokat.
Én akkoràt csalodtam a magyar mukikban (Még csak a pasi jelzöt se érdemlik meg!!!), hogy akkor se költözök vissza ha pisztolyt tartanak a fejemhez, és akkor se kell nekem magyar, ha utànam dobjàk!!! Igénytelenek (dagadt, gusztustalan nökre gerjednek), vedelnek, nöznek, verekednek...nem, nem kell!! Még szexre se kéne (az igénytelenségük miatt, ugyanis a legtöbb dagadt nö nemibeteg, mindenkivel lefekszik).
Németajku férjem van, nem krvzik, nem piàl, igényes, igazi férfi!!
Bocsi sràcok!
Erdekes korokben forogtal....
A mi ismeroseink tanultak nem isznak alkoholt nem verekszenek es hazassagban elnek ill jegyessegben.
Nem kilora merik a szeretetet.
Hogy Minden dagadt nemi beteg??
Te nagyon buta lehetsz
Magyar ferjem van igenyes huseges tanult es szeret.
Kulfoldon elunk.
ha ennyire jo emberismero vagy ugyan meseld mar el mibol gondolod hogy rosszindulatu vagyok?
Mi az hogy rendes no nem kell a magyarnak??
Megegyszer erdekes barataid vannak es erdekes korokben forogsz
mi csak rendes hazassagban jegyessegben elo normalis dolgozo alkoholt es mas szereket nem fogyaszto emberek az ismeroseink
Meg egy valami a nemi baj es a ribizliseg nem kilora megy meg egyszer
Ugyanannyi gebe ribizli van vagy meg tobb mint kover
aki suly szerint itel BUTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!