Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt velünk a haverjai?
Sziasztok!
3 éve vagyunk házasok, van egy kisbabánk. Igazából jól működik a kapcsolatunk. Egy dolog van csupán, ami visszatérően zavar. Egyszerűen már nem tudok átsiklani felette. A férjem mikor megismerkedtünk már a 30-as évei végén járt, én az elején. Nem voltunk már gyerekek. Én már egyszer elváltam még régen (25 évesen), a férjem még nem volt nős. Tisztában vagyok, voltam is vele, hogy van múltja, nem egy nő volt csak az életében. Ez nem is zavar. Ami bosszant, hogy bármikor, bármerre megyünk, a "haverjai" mindig tapintatlanul beszólnak. Mikor a lakást árultuk, jött egy érdeklődő (haver barátnője) és második kérdése az volt: "Te jártál ugye az Erzsivel?" Mikor kocsit vettünk egy haverjától: "Na, ezzel is fuvarozhatod majd a Henriettát!" Elmentünk ebédelni, összefutottunk egy másik haverjával, oda ült, és "Mi újság a Marival?"
Ez megy 3 éve. Az elején még azt gondoltam, hogy majd idővel elmúlik, megszokják, hogy már én vagyok a párja, család vagyunk, le fognak állni. De nem. A férjem meg ilyenkor nem szól semmit, csak megvonja a vállát, vagy elvicceli a dolgot. Jól esne, ha megmondaná nekik ezeken az alkalmakon, hogy "Nézd, nekem már feleségem van, gyerekem, boldogok vagyunk, nem érdekel ez és ez a személy!" De ő nem szól semmit. Ha mondom neki, akkor meg kiakad, hogy mit piszkálom ilyenekkel. Ő a helyemben elsiklana felette, mert kit érdekel. De engem mégis zavar. Főleg az utolsónál, a kocsivásárláskor akadtam ki, hogy hogy jön ez ide, és kit érdekel, hogy előttem kit fuvarozott a kocsijával...
Férjemmel nem lehet erről beszélni, mert már nyaggatásnak veszi fel, és egyszerűen elzárkózik, mert, hogy ez hülyeség. Bennem meg minden alkalommal megy feljebb a pumpa. Egyszerűen nem hiszem el, hogy hogy lehetnek ilyen bunkó haverjai, és miért csinálják ezt velünk...

A párod haverjai nem kedvelnek téged... ennyi. Ezért emlegetik az exeket.
Nem kell foglalkozni vele.
A férjem haveri körében én voltam a liliomtipró:D mert a férjem nekem adta a szüzességét, plusz 3 évvel fiatalabb is nálam:D
De ők csak poénkodtak. Én meg mondtam hogy igen, az vagyok és?:)
Aztán idővel leálltak ezzel és most már az egyik csaj a liliomtipró, mert neki is fiatalabb pasija van..
Nem kell ezt olyan halál komolyan venni. Férjem unokatestvére benyögött egy olyat, hogy a másik karra megy a következő tetoválás... mikor kérdezte a férjemet mit jelent a tetkója (az én keresztnevem). Nem vettük fel.. röhögtünk egyet aztán annyi. Nem poénkodott ezzel többet, mert látta hogy hogy nézett rá a férjem. Nem mondott semmit, csak csúnyán nézett:)

A Mari, Évikém, azt kérded? Hát, a múltkor, amikor összefutottam vele egy kávéra, éppen az új pasijával volt elfoglalva. Te, hogy az milyen Adonisz! Egyébként gondoltam rá, hogy szervezek egy nagy partit, ahová az összes eddigi barátnőjét meghívom Férjnek (insert name), és jól kibeszéljük, miért olyan tutyimutyi, hogy nem áll ki a nője mellett a haverokkal szemben. Szóval van a Mari, a Heni, az Erzsi... kit tudsz még? Jó is, hogy szóba hoztad, látod.
Mondjuk ezt elő kell tudni adni. Én speciel pikírt vagyok, és nagyon szarkasztikus, amikor felcseszem az agyam, de bizonyos intelligenciaszint felett a másik fél venni szokta a lapot. ... Ne másokat degradálj le, ne az előző nőket szidd, nem tudhatod milyenek, akkor se, ha egy éjszakás kalandok voltak. Ha a férjed csöndben marad, mindig vágd ki magad valami ilyennel, hogy "ja, én is erre gondoltam, mehetnénk mind együtt piknikezni!", vagy valami hasonlóval, amiről süt, hogy pont nem így gondolod. De mint mondtam, tudni kell előadni, ezért olyan szöveget válassz, ami a te stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!