Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam? Hogyan csináljam?
Dióhéjban: elköltöznék, de aug 20-ig nem tudok hová. Be kell jelentem a költözési szándékot júliusban. A döntés megvan, de ha most szólok 80% esélyem van rá, hogy kihajít.
Valahogy normálisan, nyugodtan akarom intézni, mondjuk úgy, hogy ne rakjon ki aug. 20-ig. Ötlet?
Kinyitod a szádat és elmondod! Ha már korábban volt ez téma kettőtök közt, nem fogja hideg zuhanyként érni!
Feltételezem, nem játszod, hogy minden rendben van, hanem vannak jelei is a döntésednek!
Természetesen beszéltünk erről, de kicsit kényesebb a helyzet annál, hogy "kinyitod a szád és elmondod".
Eddig reménykedett abban, hogy találok rá módot, hogy maradjak. Az elmenetelemmel mindent elveszítünk mind a ketten. Ezért próbáltam megoldást keresni, de most már a végére értem az ötleteknek és nem találtam kiutat.
Megpróbálom szépen, ha nem sikerül, akkor marad a szálloda.
Köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot és írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!