Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes házasodni?
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy Én össze sem költöztem volna vele, ha nem kéri meg a kezem, mert én nem az a típus vagyok akinek évek után tűnik fel, hogy a pasija elkényelmesedett, nem gondolja komolyan, mert nem akarja elvenni sem.
Illetve nem szültem volna olyannak aki előbb nem vett el. Én azt is fontosnak tartottam pl, hogy pár évet házasságban kettesben legyünk.
Utolsó, ezek az első évek. Kívánom Neked, hogy 10 év múlva is hasonló véleményen legyetek.
Nem akarlak bántani, de 1-2 éves házassággal, házassági tanácsot adni... meredek.
A házasságtól függetlenül 4 éve vagyunk együtt. Úgy gondolom ez már nem járogatás, és ilyen komolytalan dolgok, hanem kívül belül ismerjük egymást. Túléltünk már olyan tragédiát is, amiért sok pár már elvált volna. Küszködtünk nehézségekkel is (munkanélküliség mindkét oldalon, pénzhiány) például. De soha nem volt semmi, ami beárnyékolta volna a kettőnk szerelmét ami csak erősödött.
Másrészt pedig úgy gondolom jogom volt válaszolni, mivel a kérdés nem terjedt ki arra, hogy az itt lévő idősebb generáció válaszolhat csak.
Mások is válaszoltak akik fiatal házasok. Miért is kellett csak az enyémbe belekötni? Persze elhiszem én, hogy nem savanyú a szőlő:)
Bocs, a vége lemaradt:
"Mások is válaszoltak akik fiatal házasok. Miért is kellett csak az enyémbe belekötni? Persze elhiszem én, hogy nem savanyú a szőlő:)"
Mert más nem osztotta az észt teljesen életszerűtlen ötletekkel, csak te...
Mi 2 ev udvarlas eggyutjaras utan jegyeztuk el egymast.
Majd egy ev jegyesseg utan eskuvo.
Csak eskuvo utan koltoztunk ossze!!!
Ennek 26 eve.
Eszunkbe sem jutott az elettarsi kapcsolat hiszen ez akkor csak az also nem tanult osztaly szokasa volt.
Szegyen lett volna nekunk es a csaladnak is.
Azt kerdeztek igy is mi a fenere varunk miert huzzuk
Nem vagy normális...attól hogy törölteted a válaszomat, még így van:) amúgy tanulj meg számolni. 3 éve élünk együtt, de mindegy is.
Nem látsz bele az életünkbe, de azért beleugatsz, hogy apró cseplő dolgok voltak csak, persze...
Kíváncsi lennék rá, neked mennyire apróság pl hogy kiderül hogy nem lehet gyereketek. A te házasságod (már ha van akkora marha aki elvesz) kibírta volna e....
Ne ítélkezz olyan kapcsolatról amibe nincs belelátásod. Túl nagy az arcod a semmire. Nézz magadba egy kicsit.
2-3 napig egyedul vagytok a hazban?
'Hazunk persze nincsen'?
Szerintem semmi akadálya h viszonylag fiatalon megházasodjanak az emberek de előtte a feltételeket meg kell teremteni. Ugye te se gondolod h elveszed és továbbra is külön laktok?
Szerintem ha mind2en dolgoztok akkor kezdjetek el célirányosan gyűjteni közös lakasra (gondolom szulok is segítenének) aztán utána lehet beszélni házasságról. Addig viszont az eljegyzés is elég nevetséges, mivel abból itéled meg milyen lehet vele élni h 2-3 napig egyedül vagytok a házba.
Ez persze csak az én véleményem szóval tégy úgy ahogy neked a legjobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!