Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik és húzza a száját?
A feleségem megtalálta a levelezésemet egy nővel. Megsértődött mert azt írtam a nőnek, hogy azt látják benne a férfiak hogy meg****** míg a feleségemben a háziasszonyt, aki kedves aranyos cuki stb. Míg abban a nőben csak a ri**** és még azt is bele írtam sajnos hogy őt csak szeretőnek tudnám elképzelni.
Nyugodjatok meg, ő is megtehetné, top 10 es nő szóba sem áll velem, nem hogy még eltöltsek vele két órahosszát egy ágyban.
Ez most vicc,h megírod neki,h szeretőként el tudod képzelni a másik nőt és mi nem tetszik a nejednek ebben?
Hát az,h nősként az ember,már nem levelezik ilyeneket,csak ha szeretőt akar!
Ahaa, értem...
Majd ne lepődj meg holnap, ha ott lesznek az asztalon a válási papírok. Jó nagy barom vagy.
Te miért levelezel ilyen nőkkel? Nekem elég egyértelmű, hogy nem csak barátkozási szándékkal...
Komolyan kérdezed, hogy jogosan haragszik vagy sem, mikor épp szeretőt keresel magadnak? Én biztos, hogy már összepakoltam volna és vagy én mennék vagy te. Örökre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!