Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Nektek belefér ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek belefér ez egy házasságba, hosszú élettársi kapcsolatba? Ha nem, akkor miért? Nem bíztok eléggé a párotokban?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy férjnél vagyok, boldog házasságban élünk. Pár napja beszélgettem édesanyámmal, és kérdezte hogy mostanság lesznek e programjaink. Mondtam hogy a férjem osztálytalálkozóra megy. ( az előzőre elvitt engem is, de nekem nincs kedvem most menni). Így találkozom az egyik barátnőmmel, utána pedig a legjobb barátommal (férfi) moziba megyünk, és dumálunk.

Nos anyám ezen teljesen kiakadt. Szerinte én randira megyek és megcsalom a férjem. Holott semmi ilyenről nincs szó. A férfival barátok vagyunk, és néha szoktunk találkozni. Soha semmi nem történt köztünk.

Beleférne nektek ez, vagy ti is azt gondolnátok hogy megcsal a párotok?

Nyilván anyám véleménye miatt nem fogom lemondani, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

A férjemnek sincs semmi problémája a dologgal, megbízik bennem.

2014. júl. 6. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van férfi barátom, és páromnak is van nő barátja. Nem vagyunk féltékenyek. Simán elmehet vele beülni valahova, és ez fordítva is igaz. Van ilyen. Anyukád monológjai miatt ne zavartasd magad, egyik füleden be, másikon ki. :)
2014. júl. 6. 23:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig olyan kib****tul felnőttnek érzem magam, amikor látom, hogy felnőtt, házas emberek ennyire debilek :D
2014. júl. 7. 02:03
 13/18 mustafa33 ***** válasza:
57%
Érdekes, hogy eltűntek azok a feleségek akik kígyót békát válást poklot kiabálnak ha arról van szó hogy valakinek a férje megbámult egy női feneket a másik járdán.
2014. júl. 7. 03:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, kivülről vicces egy anyuka a tiéd, de megélni már nem annyira. Anyám sajnos szinte ugyanilyen, de ha lehet, még durvábban adja eló magát. Mára eljutottam oda, hogy szinte semmilyen kommunikáció nincs közöttünk, bármit mondok, kifordítja a szavaim, és a vélt, elképzelt dolgokért is ordít, pedig már 40 elmúltam. Szerencsére többszáz km van már közöttünk.
2014. júl. 7. 03:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem is van férfi barátom, együtt is lakunk vele meg a párjával, soha nem volt semmi gond, ugyanúgy a páromnak is van nő barátja, akivel azóta én is közeli barátságban vagyok.

Egyikünk fejében sem fordult meg soha, hogy ez probléma lenne...

2014. júl. 7. 04:44
 16/18 zabmester ***** válasza:
50%
Nekem is van férfi barátom, és szoktam is vele moziba menni. Mondjuk ő elég furcsa figura, egyáltalán nem érdeklik a nők (a férfiak sem, nem arról van szó, hogy meleg), a párom sosem csinált belőle problémát, ha közös programot csináltam vele. Mondjuk anyukámat sem izgatná a dolog, ő is ismeri az illetőt, na meg rólam is tudja, hogy nem vagyok az a típus, aki egy kapcsolatban félre kacsintgatna.
2014. júl. 7. 13:07
 17/18 A kérdező kommentje:

Az én férjemnek is van nő barátja, nem is egy. Ismerem is őket. Nem vagyok az a fajta nő aki hisztis, vagy féltékeny ha egy nőnemű lény a férjem közelébe megy. Ha valaki nagyon látványosan rámászik azt már nem szeretem...de sosem kezdtem el egy lánnyal sem ordítozni, mert csak magamat aláznám meg. Ezt a férjemnek kell elintézni.

Tőlem aztán bámulhat nőket:) Néha velem is előfordul hogy megakad a szemem egy egy pasin de ennél tovább sosem megy egyikünk sem.

Most akkor vagy anyám túl maradi, és azt hiszi hogy a középkorban élünk, vagy mi vagyunk túl modernek:)

2014. júl. 7. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta hányan csaltátok meg a párotokat/ csaltak meg a párjaitok ezekkel a “csak barátok”-kal? :D
2021. júl. 7. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!