Hány cm hosszú egy tarisznyarák? Sehol nem találom neten. Az Odúja miatt kellene tudnom hogy belefér e.
nekem anno ilyesmi volt, ilyet szeretnék újra,
ezek hány centiméteresek lehetnek
Rendes tarisznyarákokat csak boltban láttam, szerintem több mint 12 centisek voltak, majdnem 1 centi vastag lábakkal. Brutál nagyok, meg nem mertem volna fogni őket.
A törpe változatból volt nekem kettő, kb 5 centisek voltak kb. Ha a tenyeremre tettem egyet, az végigszaladt a kezemen fel a vállamra, kis aranyos volt. Az egyik összeverekedett később a másikkal, én nem tudtam hogy hím e vagy nőstény, és a másik utána fejjel lefelé lógott a vízben, azt kivettük és barátom alacsony vízbe tette, ilyen 5mm-es vízbe csak, 1 hétre egy kicsi akváriumba, és ott etettem külön, aztán ott meggyógyult, mert nagyon gyenge volt. Nem tudom mi a szösz lehetett vele, így sérülés nem látszott rajta, csak gondoltam, hogy talán verekedtek. De utána meggyógyult és már vissza lehetett tenni a nagy vízbe, de nem raktam össze a kettőt később, mert láttam egyszer verekedni őket. Hát nem volt elég nagy a helyük, ezért ott nem volt jó ötlet a kettőt összerakni. Később pedig eladtam őket. Elég sokat bújkáltak, tulajképp alig láttam őket, ezért adtam el végülis, mert általában csak a követ láttam, a rákok meg a kövek mögött bújkáltak mindig. Csak akkor jöttek elő, ha legalább 5 percig mozdulatlanul ültem az akvárium előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!