Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri 1000 euróért napokig távol lenni a családtól?
A párom 1000 eurót keres Ausztriában.
Itt hagy bennünket a lányommal, havonta látjuk 8 napot ez nagyon kevés, főleg hogy a pénz sem nagyon sok.
1020 eurót keres, de ebből csak 500 euró marad.
Itt élünk anyukámnál, és a ház részünk nagyon lassan épül.
Havonta max 50 ezret tudunk rákölteni mostanában.
Pedig rezsit így sem kell fizetnünk mert anya segít. De ami marad nekem 150 ezer forint abból nem haladunk, mire csekkemet befizetem, gyereknek dolgok, sőt még a páromnak ebből (is) veszünk kaját neki stb.
Nagyon el vagyok keseredve sosem leszünk rendben.
Miért ilyen nehezen épül fel egy szoba-konyha fürdő??
Nem. Az érné meg, ha fognád magad, és kiköltöznél a férjedhez, gyerekestől. A gyereknek igen jó lehetőség, neked munka, ami plusz jövedelem, a férjednek pedig nem kellene hazarohangásznia állandóan, eltöltve egy csomó utazással a szabadnapjait (ami jó fárasztó, én is csináltam) - helyette mehetnétek együtt világot látni.
Én ezt tettem, és azóta jobb a helyzet. Már nem kell azon gondolkodni, hogy melyikünk rágja hamarabb a küszöböt, ha nem lesz kit enni...
," sőt még a páromnak ebből (is) veszünk kaját neki stb."
Nem hogy hazaadna valamennyit, még kaját is itthonról visz. Most mi ebben a spórolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!