Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan fogadjam el a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el a férjem gyerekkori legjobb barátját, ha szerintem rossz hatással van rá?

Figyelt kérdés

Egyre többször van vita abból, hogy a barátját nem hívom meg magunkhoz pl. sütögetni vagy beszélgetni.

Egyszerűen nem tudom, hogyan viszonyuljak hozzá, amikor látom, hogy rossz hatással van a férjemre. Többször hazugságra is rávette, amire mejdnem ráment a házasságunk is.

Elég hülye helyzet, de lassan ott tartok, hogy jobban örülnék, ha a férjem szeretőkhöz járkálna és nem baráti sörözésekre.

Mit kellene tennem? Fapofával úgy tegyek, mintha nem zavarna semmi és elviselni 1-2 napra vagy olvassak be neki megint, de akkor meg a férjem játszaná a sértődöttet, hogy a legjobb barátját megbántom...

2014. jún. 13. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Őszödi Ferenc, Te egy hímsoviniszta, nőgyűlölő vagy? De...
2014. jún. 13. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el szivességeket kérni a baráttól... Fesse ki a lakást stb.
2014. jún. 13. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló férjem volt, akit állandóan ki kellett húzni a s z a r b ó l! A házamat, amit örököltem édesanyámtól beígérte a haveroknak, mert annyi tartozást halmozott fel. Aztán lelépett egy szép nap én meg küzdöttem az uzsorás kemény legényekkel kb. 10 millát hagyott hátra. Ha nem akarsz hasonló sorsra jutni, válj el!
2014. jún. 13. 18:49
 14/16 Őszödi Ferenc ***** válasza:
12%

ma 18:27

Na ezt miből tetszett megállapítani?

2014. jún. 13. 21:42
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Az en paromnak is volt gyerekkori legjobb baratja.. lattam mar a szeme allasan hogy nem jo ez az ember.. mondtam is neki belevitte eleg sok rossz dologba plusz hazugsag stb... de vege szakadt mert mert olyat tett amit nem kellett volna.. en is csak fapovalal ultem,neha mosolyogtam mintha orulnek hogy huu de jo hogy itt van.... de alig vartam h elmenjen........
2014. jún. 13. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
az én páromnak olyan haverjai voltak,hogy buli,pia,nők(bnő mellett)a haverjai olyanok h a legjobb baratja nojevel,exnojevel is összefeküdtek .csavargás,semmi munkA.stb.. semmi más nem érdekelte őket..párom sokszor kimaradt miattuk vagy velük..(a felsoroltakbol a paromra csak a bulizas volt jellemzo csak nem akartam h ilyen emberek vegyek korul)egy idő után mikor ezt meguntam..valasztas ele allitottam..hogy vagy haverok vagy en..mert nekem nincs ilyenre szuksegem.....itt alszik mellettem :)) 8eve egyutt..:)
2014. jún. 14. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!