Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,18 és 28 év között, eltudnátok képzelni hogy eggyütt jártok egy 52 éves kifejezetten jó körülmények között élő férfivel és összeházasodtok vele?
A kérdező tökéletesen belőtte azt az életkort, akiknek jó eséllyel ilyen idős az apjuk.
Tegyük fel, hogy az 50-es pasink gazdag és még emellé jóképű (mert ugye a testi adottságokról nem esett szó), neadjisten még normális is. Több mint valószínű, hogy a fiatal lány, ha össze is jön vele, csak futó kalandot keresne és nem házasságot.
Ekkora korkülönbséggel nehéz tervezni egy kapcsolatban. Ha most a pasi gyereket vállal, lesz 70 is mire a gyereke 20. Na meg azt is vegyük figyelembe, hogy igen sokan patkolnak el 70 alatt (pénztől függetlenül).
Én személy szerint tuti nem jönnék össze egy ilyen korú emberrel, még futó kalandra sem, nem lenne gyomrom hozzá és apakomplexusom sincs.
Nem, mivel szeretnék gyerekeket és nem biztos, hogy hosszú távra az 52 éves az ideális.
Mondjuk most összejönnénk, 2 év múlva vállalnánk gyerekeket ,addigra apa 54, mire a kicsi befejezi az ovit apu 60 lesz, mire
az általános iskolát addigra 68, mire a gimnáziumot 72... Ha magyar férfi átlag életkort nézzük, akkor a gyerek felnőttkorát meg sem éri az apuka, utána meg özvegyként ki vagyok segítve az egzisztenciával, maradtam egyedül a gyerek(ek)el.
A másik része, hogy én most vagyok 25. 10 év múlva 35 évesen még életerős nő lennék, apuka meg 62. Abban a korban már nem mindenkinek úgy működik a sex, mint régen. Én kicsit viccesnek tartanám, ha hasonló beszélgetések lennének, mint tinédzser koromban :)
Tini : "Hoztál óvszert?" "Nem baj, hogy hamar elmentél, ez bárkivel előfordul"
Idős: "Bevetted a Viagrát?" "Nem baj, hogy nem áll fel, ez bárkivel előfordul"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!