Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Hogy csináljátok ezt?
Én ilyen nőt nem ismerek! Magam is egyedül végzem két gyerek mellett a házimunkát, a férjem rengeteget dolgozik, de bizony nem mindig mosolyogva várom haza! Ez van, szeretem, és próbálok eleget tenni, de egy - egy nehzebb nap után, bizony néha elegem van, hogy egy perc időm sincsen, ő meg hazajön kész a kaja, elmegy nyugisan wc-re, megvacsizik megfűrdik, és még este van 1 órája tv-ni/netezni mialatt altatom a gyerekeket. Tudod néha-néha cserélnék vele egy napot. Pontosan tudom, hogy milyen munkája van, mert egy helyen dolgoztunk és hát azt kell mondjam, hogy itthon egyedül vinni mindent nehezebb, mint a mi munkánk. Neki az utazás viszi el a sok időt, ha belegondolok, hogy mennyit aludtam-olvastam az utazás alatt, most egy hónapban nincs annyi időm olvasni, mint akkor 1 nap.
Normál napokon viszont belátom, hogy így jutunk több pénzhet, neki azt muszáj csinálnia, nekem ezt, amikor van ideje azért segít, (bevásálás, banki ügyek, autó üi, fűnyírás) de nagyon igaza van annak az anyukánk, hogy egy kis elismerés néha igazán jól esne!! Nagy ismerettségi köröm van, egyetlen egy olyan anyukát ismerek, akinél mindig minden ilyen perfect mint nálatok, de neki az volt az élete vágya, hogy kizárólag háziasszony-és anya legyen, számára normális a kép hogy a nő kiszolgál a férfi otthon pihen. Nekem ez egyeltalán nem normális, (főleg ha visszemegyek dolgozni), de hát nem vagyunk egyformák.
ja, utolsó vagyok: amiknek örülnék, ami jelentősen megkönnyítené a napi feladatokat
-mosogatógép
-autómata poszívó
-mindenből jó minőség, pl. nagyon éles kés, teflon serpenyő,
- aprítógép
Ezek nagyon tudnak segíteni a házimunkában.
Egyébként meg: wellness, masszázs, színház, ezeknek bármikor örülnék. Te ismered a feleséged, neki mi lenne jó.
Dicsérd meg ezekért! legyél hálás! Ha még nincs mosogatógép nagy segítség, ill. akár hétvégente egy takarítónőm vagy heti egyszer étteremben ebédelni.
Vigyázz a gyerekekre és küld el fodrászhoz, manikűröshöz, vagy masszőrhöz. Esetleg vidd el nyaralni. vagy vegyél neki egy jó könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!