Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én vagyok a ház tulajdonos de össze házasodunk lehetünk közösen tulaljdonosok?
"Ha házasok lesztek az adóssága is közös lesz."
Pont nem. Csak a házasság alatt keletkezett hitel közös. Semmi nem válik a házassággal közössé, a házasság alatt születnek a közös dolgok.
9 -es vagyok
Egyébkent arra ugye senki nem gondolt, hogy a Khr listán az ember passzív jogon is fennmarad..elvileg már csak egy évig, 2010ben viszont én az egész hiteltörténetet láttam, vannak olyanok akik legalább 4szer fenn vannak a listán, mármint 4 nem fizetéssel is.
Egyébként nem olyan nehéz ám felkerülni..3 hónap minimálbérnyi tartozás.. Ennyi..
Ehhez meg sokszor az sem kell, hgy valaki ne tudjon fizetni, csak 3-szor valamiért nem tudnak inkasszózni a számlájáról 35E ftot.. A figyelmeztető evél pedig nem megfelelő címre megy....
/ érdekes módon, ha valami reklám, vagy olyan anyag, infő jö, ami a banknak fontos,minidg megtalálnak a levelezési címemmen, bezzeg, ha a bankkartyámar küldik, vagy akármi olyat ami nekem lenne fontos, az csak az állandó címemre kapom, ahova évente 3-4szer utazom kb../
Nem védeni akarom, mert akár leet hogy a fél élete addősság az illetőnek, csak annyira nagyon leírjátok, aki a listára kerül, közben annyira nem nehéz oda felkerülni..
Az fontos, igen,mhogy a tartozása rendezve legyen, mikor a nevére kerül az ingatlanhányad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!