Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek az igazi szerelemben? Létezik olyan, hogy 2 ember egymás mellett marad élete végéig szerelemben és tiszteletben és nem csalják meg egymást? A mai világban szerintetek létezik még ilyen?
Az örök szerelemben nem hiszek, bár igaz, hogy közel 3 év után is forrón lángolva imádom a férjem :) szóval lehetséges, hogy mégiscsak van örök szerelem :)
A hűségben is hiszek. Nem a mai világ számít, hanem ami bennünk van.
Létezett,létezik és létezni is fog!
Igaz nem mindenki találja meg,na meg ma már sok embernél az anyagiak számítanak.
3. válaszoló vagyok:
5 hónapja vagyunk együtt, összeköltözést tervezzük, egy vitánk sem volt még. Első perctől egy hullámhosszon vagyunk
Én egymás elfogadásában, egymás mellett való kitartásban és a tiszteletben hiszek. Ha bármelyik hiányzik, akkor veszett ügy. Egy filmben van ebben ez a mondat, ami (HA ESETLEG NÁLAM IS BEKÖVETKEZIK) által fogok majd mérlegelni.
"Én...el akartam hagyni. Hidd el, már majdnem elmentem, de aztán egyik délután egyedül voltam a házban és elkezdtem nézni a fényképeket, téged és a nővéredet. És a ház valahogy...annyira megtelt velünk. Egy család voltunk! És akkor rádöbbentem, hogy számomra a világon ez a legfontosabb és nem tudtam...nem tudtam...nem tudtam elmenni! Én döntöttem úgy, hogy vele maradok mindazokért a sok jó dologért, amit tett és nem hagyom el azért az egy dologért amiben hibázott. Így megbocsátottam!"
Mi nem vagyunk vallásosak,soha nem tettük be templomba a lábunkat, mégis minden felmenőm (illetve korombeli rokonom is eddig) 1 ember mellett élte le az életét, boldogan, mi valahogy erre vagyunk programozva és meg is találjuk a hozzánk illő társat is hozzá.
Így igen, fiatalkorom ellenére hiszek ebben és remélem az elmúlt 7 év a 2 hete megoronázott esküvőnkkel tovább folytatódik ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!