Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hölgyek! Ti minek örülnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Ti minek örülnétek házassági évfordulóra? Foglaltam le hotelt, pár napra elutazunk, de ez még meglepi :-) ajándékkal vagyok bajban. Tudom, hogy én ismerem a párom, de pár ötletnek nagyon örülnék. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2014. jún. 8. 15:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Az utazás szuper ötlet, más szerintem nem kell :-).

A feleséged biztos örül, hogy ilyen figyelmes vagy :-)

2014. jún. 8. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
a hotelban egy uveg pezsgo es eper ill csoki
2014. jún. 8. 19:41
 13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a többieknek is! :-)
2014. jún. 8. 22:35
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Vacsora, utazás, fürdő, mozi, színház, sütizés, városnézés vagy kirándulás, nekem elsősorban ezek a legszebb ajándékok, nem a tárgybeliek :)

De ha valami kézzel foghatót is szeretnél adni, akkor azt sajnos csak te tudod, hogy mire van szüksége a hobbijához például, vagy milyen ékszereket, parfümöket szeret.

2014. jún. 8. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Halálosan komolyan mondom, én egy talicskának örülnék, meg új fejeknek a rezgőcsiszolómhoz. Ja, és egy poroltónak.

34N

2014. jún. 8. 23:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Valószinüleg a fülbevaló lesz a nyerő :-) köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 9. 07:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Ú, pont most akartam írni, hogy nálam a fülbevaló lenne a nyerő, de bármilyen ékszernek nagyon örülnék. Sajnos nem valószínű, hogy meglepetésként ilyesmit kapni fogok, mert a lánykérő gyűrűmet is nekem kellett kiválasztanom, hogy biztos tetsszen.
2014. jún. 9. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekünk a férjemmel nem ajándék vagy ilyesmi van házassági évfordulón, hanem megbeszélt állandó program. (abba az étterembe járunk ünnepelni ahol az esküvő utáni ebéd volt:)és ugyanazt a kaját esszük mint akkor:D

A kapcsolatunk évfordulójára másik állandó program van.

De ezeket mi megbeszéltük. Én kértem a férjemtől hogy ne ajándékozgassunk mert tök felesleges...nem bánta:)

Amúgy te ismered a feleséged...te tudd minek örülne. Amúgy nyaklánc, gyűrű vagy valami ékszer:)vagy ha pl szeret olvasni akkor könyv.

Engem pl a férjem könyvekkel tud levenni a lábamról, mert tudja hogy imádok olvasni. Amúgy ő is szeret:)

2014. jún. 9. 14:56
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
én annak örülnék ha egyedül elutazhatnék 2 napra és azt végigalhatnám :)
2014. jún. 11. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!