Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti minek örülnétek házassági évfordulóra? Foglaltam le hotelt, pár napra elutazunk, de ez még meglepi :-) ajándékkal vagyok bajban. Tudom, hogy én ismerem a párom, de pár ötletnek nagyon örülnék. Mit gondoltok?
Az utazás szuper ötlet, más szerintem nem kell :-).
A feleséged biztos örül, hogy ilyen figyelmes vagy :-)
Vacsora, utazás, fürdő, mozi, színház, sütizés, városnézés vagy kirándulás, nekem elsősorban ezek a legszebb ajándékok, nem a tárgybeliek :)
De ha valami kézzel foghatót is szeretnél adni, akkor azt sajnos csak te tudod, hogy mire van szüksége a hobbijához például, vagy milyen ékszereket, parfümöket szeret.
Halálosan komolyan mondom, én egy talicskának örülnék, meg új fejeknek a rezgőcsiszolómhoz. Ja, és egy poroltónak.
34N
Nekünk a férjemmel nem ajándék vagy ilyesmi van házassági évfordulón, hanem megbeszélt állandó program. (abba az étterembe járunk ünnepelni ahol az esküvő utáni ebéd volt:)és ugyanazt a kaját esszük mint akkor:D
A kapcsolatunk évfordulójára másik állandó program van.
De ezeket mi megbeszéltük. Én kértem a férjemtől hogy ne ajándékozgassunk mert tök felesleges...nem bánta:)
Amúgy te ismered a feleséged...te tudd minek örülne. Amúgy nyaklánc, gyűrű vagy valami ékszer:)vagy ha pl szeret olvasni akkor könyv.
Engem pl a férjem könyvekkel tud levenni a lábamról, mert tudja hogy imádok olvasni. Amúgy ő is szeret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!