Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves férfi szerethet teljes szívből egy 24 éves lányt, vagy csak a fiatal lányt látja benne, akivel jó lenne egy - két kalandot (szex) átélni?
Kérdező, a keresztszüleimet tudom fölhozni neked pozitív példának: pont ennyi van köztük, 16 év. 40 éve élnek együtt boldogan, keresztanyám 56, keresztapám 72 éves, és hihetetlenül fiatalos, mindig mondogatja, hogy a fiatal felesége miatt :)
Szerintem 16 év nem vészes egyáltalán.
Igen, szeretheti.
Másrészt meg ne legyünk már álszentek, a kihasználás mindig benne van a pakliban, akkor is, ha azonos életkorúak. Ugyanígy egy idősebb sem törvényszerű, hogy csak meghúzni akarja. Ez inkább érzelmi érettség, és nem életkor kérdése.
Igen, szeretheti!!
Én 24 leszek idén, férjem nyáron tölti az 5. X-et.
Idén 6. éve vagyunk együtt 3 éve házasok.
A kor szinte semmibe nem látszik, se belsőleg, se küslöleg(őt 35körülre tippelik az ismeröseim).
OFF: Utolsó, azért ez de durva :D
Semmiben sem érzed a korkülönbséget? Gyereketek van? Terveztek?
egy 40-es meg boven tud gyereket csinalni, mig egy negyven folotti no mar kockazatosan szulni.
a huszoneves is tud gyereket csinalni, csak eppen mire?
azert birom hogy huszevesen az a baj, ha nincs lakas meg kocsi, negyvenevesen mikor mar van, meg az hogy miert nem huszeves...
egy huszevesnek mibol legyen, diakmunkabol? :)
nemrég még én is feltettem hasonló kérdést, amikor 26 éves létemre egy 46 éves pasiba zúgtam bele. én is kételkedtem.
most már tudom, hogy nagyon is szerethet egy idősebb férfi egy jóval fiatalabb lányt szívből is. egyáltalán nem feltétlenül csak a kalandot látja benne.
sajna mi végül nem passzoltunk össze, épp most hagytam el, és kutyául szenved. könnyekkel telt szemekkel kérlelt, hogy maradjak, mert ő komolyan gondolta velem. kérlelt hogy küzdjünk a kapcsolatunkért, mert nagyon szeret. szóval nekem az a benyomásom, hogy valóban nem csak a szex motiválta. ettől függetlenül sajna nekünk nem volt jó együtt. de nektek sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!