Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen munkabeosztás mellett tartós lehet a házasságunk?
Leendő férjem mezőgazdaságban dolgozik, félek, hogy a sok munkára rámegy a házasságunk. Most sem sokat találkozunk, de annyira nem zavar mivel még nem vagyunk házasok.
Tudtok valami ötletet adni, hogy tartós legyen a házzasságunk?
Most még nem zavar, hogy keveset találkoztok mivel még nem vagytok házasok????? A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ha kevés az együt töltött idő akkor ugyanúgy rámehet egy párkapcsolat is mint egy házasság.
Szerintem a kérdés személyfüggő, igényfüggő, mert nem vagyunk egyformák. Számomra elképzelhetetlen lenne ha a férjem reggeltől késő estig nem lenne velem még akkor is ha a hétvégét együtt töltjük, de így, hogy ti még a hétvégét se nagyon... A helyetekben elgondolkodnék azon mit lehetne változtatni vagy átszervezni, hogy picit több időtök legyen egymásra.
sztem eleg gyilkos lehet, volt h 340 oram volt kb 1 honapba, nyugos voltam es meg mikor otthon voltam, kapom, h semmit sem csinalsz... vki pl nem birja felfogni, ha mondjuk mar 50 orat fen voltal, nincs kedve az embernek magyarazni, ha a masik ertetlenkedik.
nem lehet megerteni, h ennyi ido utan mer nem vagyok fenn 7-8halvas utan, vagy ha felkeltenek, mert jon a csilingelos auto, ordit mas gyereke stb (bezzeg ha en zenelek ejjel egybol 1 szemetlada vagyok...) olyan vagyok mint a mosott sza#. erre meg rajon, a csomo atvarialas, szepen ugrott a megbeszelt progi, vagy a meloba vagy otthon veszekedes vavy mind 2...
Nem igazán értem a kérdést! Feltételezem te is legkésőbb 8-tól min. 4-ig dolgozol, tehát fél5-5ig te sem vagy otthon! Az alatt az 1,5 óra alatt amíg ő dolgozik, te megfőzhetsz vagy lepihenhetsz kicsit. Utána meg együtt töltitek az estét, mint minden normális pár.
A hétvégékre, vagy legalább 2 hetente 1x egy kisegítőmunkást kell felbérelni, aztán kész. Tinik diákmunkának 500ft-os órabérért simán elvállalják, annyit csak ki lehet rá adni azért, hogy legyen egy nyugodt hétvégétek együtt.
A mezőgazdaságban pedig késő ősztől kora tavaszig igazából nincs sok munka, csak ha állatok is vannak mellé, akkor reggel-este azokat megetetni, kitakarítani utánuk. De napközben szabad az ember napja többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!