Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen munkabeosztás mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen munkabeosztás mellett tartós lehet a házasságunk?

Figyelt kérdés

Leendő férjem mezőgazdaságban dolgozik, félek, hogy a sok munkára rámegy a házasságunk. Most sem sokat találkozunk, de annyira nem zavar mivel még nem vagyunk házasok.

Tudtok valami ötletet adni, hogy tartós legyen a házzasságunk?

2014. jún. 3. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most még nem zavar, hogy keveset találkoztok mivel még nem vagytok házasok????? A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ha kevés az együt töltött idő akkor ugyanúgy rámehet egy párkapcsolat is mint egy házasság.

Szerintem a kérdés személyfüggő, igényfüggő, mert nem vagyunk egyformák. Számomra elképzelhetetlen lenne ha a férjem reggeltől késő estig nem lenne velem még akkor is ha a hétvégét együtt töltjük, de így, hogy ti még a hétvégét se nagyon... A helyetekben elgondolkodnék azon mit lehetne változtatni vagy átszervezni, hogy picit több időtök legyen egymásra.

2014. jún. 4. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

sztem eleg gyilkos lehet, volt h 340 oram volt kb 1 honapba, nyugos voltam es meg mikor otthon voltam, kapom, h semmit sem csinalsz... vki pl nem birja felfogni, ha mondjuk mar 50 orat fen voltal, nincs kedve az embernek magyarazni, ha a masik ertetlenkedik.

nem lehet megerteni, h ennyi ido utan mer nem vagyok fenn 7-8halvas utan, vagy ha felkeltenek, mert jon a csilingelos auto, ordit mas gyereke stb (bezzeg ha en zenelek ejjel egybol 1 szemetlada vagyok...) olyan vagyok mint a mosott sza#. erre meg rajon, a csomo atvarialas, szepen ugrott a megbeszelt progi, vagy a meloba vagy otthon veszekedes vavy mind 2...

2014. jún. 6. 10:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindez egyén,és -kapcsolatfüggő dolog.Mi megoldottuk,mert nagyon szeretjük egymást,és értékeljük az együtt töltött időt.Én azért tudok toleráns lenni,mert én is sokat vagyok távol,ahogy ő is.Tehát látom,tapasztalom,milyen nehéz dolog napokat lehúzni úgy,hogy az ember tizeniksz órákat dolgozik,utána pedig örül,ha a párjával lehet.Nyilván más ember ezt másként fogja fel,mi eddig átvészeltük.
2014. jún. 6. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést! Feltételezem te is legkésőbb 8-tól min. 4-ig dolgozol, tehát fél5-5ig te sem vagy otthon! Az alatt az 1,5 óra alatt amíg ő dolgozik, te megfőzhetsz vagy lepihenhetsz kicsit. Utána meg együtt töltitek az estét, mint minden normális pár.

A hétvégékre, vagy legalább 2 hetente 1x egy kisegítőmunkást kell felbérelni, aztán kész. Tinik diákmunkának 500ft-os órabérért simán elvállalják, annyit csak ki lehet rá adni azért, hogy legyen egy nyugodt hétvégétek együtt.

A mezőgazdaságban pedig késő ősztől kora tavaszig igazából nincs sok munka, csak ha állatok is vannak mellé, akkor reggel-este azokat megetetni, kitakarítani utánuk. De napközben szabad az ember napja többnyire.

2014. jún. 6. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt meg nem igazán értem hogy a pi..csába dolgozik 7/7 nap 12,5 órát a párod, mivel ez ku,,,rvára illegális.
2014. jún. 6. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem ha most is dolgozik állandóan, akkor a házasságotok is ilyen lesz mint a kapcsolatotok. Nem fog változni. Ha nem tetszik akkor ne menj hozzá, mert a munkát nem fogja ott hagyni, vagy rövidebb órákat nem fog dolgozni. Vagy elfogadod azt hogy így fogtok élni.
2014. jún. 6. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
15# baratom, hiddel en se kamubol irtam amennyit irtam! amig nem jutok ki igy marad.
2014. jún. 6. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnos,ezt tapasztalatból írom,hogy egy ideig pár évig működhet egy kapcsolat így.Ez megöli és felőrli a kapcsolatotokat.Szép lassan,de elfogtok távolodni egymástól.Velünk ez történt.Én már későn váltottam.
2014. okt. 5. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!