Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendbe lehet hozni egy házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendbe lehet hozni egy házasságot, ha nem működik a szex?

Figyelt kérdés

Van-e olyan hogy két ember házassága beszürkült, elkopott, és a napi teendőkön kívül semmit nem beszélnek meg, a szex pedig unalmas, nem izgató, nem tart tovább 20 percnél. Aztán rájönnek hogy ez így nem jó, és közös erővel csakazértis rendbehozzák a kapcsolatukat? Van olyan, hogy újra egymásba szeretnek, és mintha újra fiatalok lennének, úgy tudnak újra boldogok lenni?

Olyan válaszoljon, aki hasonló helyzetben volt!

2014. máj. 26. 10:19
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nekem csak ő kell, nem fogom megcsalni!
2014. máj. 26. 12:03
 22/31 anonim ***** válasza:
92%

Hát persze, szeretők csak és kizárólag házasságban fordulhatnak elő.

Pedig nem. Szakítasz a férjeddel és szerelemi viszonyt folytatsz több férfivel is. (mert ezt így is lehet csinálni - nem kell mindig a másik háta mögött csinálni, a szeretőnek az a funkciója, hogy kielégítse testi vágyaidat, és laza kapcsolat miatt megvan a lángolás is)

Amúgy lehet, hogy most csak ő kell, de elég szépen haladtok rohamléptekkel a hegy legaljára, úgyhogy ha nem emberelitek meg magatokat, akkor pár év múlva már te veted az első jött-ment elé felárral a "kedvesed".

Én nem mondhatnám, hogy hű de valami tapasztalt nő vagyok és sok mindent megéltem, de a válaszaid alapján nekem az jön le, hogy te egy koravén tini vagy. (nem sértés)

Az én kapcsolatom 6 éve tart már lassan, volt, hogy kissé lapos volt a szexuális életünk és egyéb nyavalyáink, de sosem hagytuk leépülni a kapcsolatunkat. Az első 2 év után tartottam ott ahol most te, hogy álltam értetlenül miért nem olyan minden mint régen. Aztán meg persze vergődtünk együtt egy ideig, mert a párom mindent megtett, hogy minden olyan legyen, mint rég volt... de idővel rájöttem, hogy a nézeteimmel van a gond.

Akkor szépen mint Csipkerózsika felkeltem és magamtól hagytam el a varázspalotát.

A lángot fel lehet szítani, de nem fog olyan hosszan égni, mint a kapcsolat elején. Ha odabújok hozzá, ha olyan dolgot súg a fülembe, ha mélyen a szemembe néz, megint azt érzem mint akkor rég. És elönt a forróság. De nem nonstop rá gondolok és vágyok.

Most neked az kéne hogy belásd: egy élő kapcsolat nem lehet életed végéig vattacukor. Az életben lesznek olyan próbatételek is amik elröpülnek a mostani mellett. Olyan férfi mellett kell maradni és küzdeni aki partner mindenben, társad, a bizalmasod a barátod.

Nem kell éjjel nappal dugni, a kevesebb több. Ha megborul a harmónia akkor szólni kell, és tenni érte. Lehet egy ideig keresitek a megoldást de a lényeg, hogy ezt közösen teszitek.

Ha gond van beszélni kell róla. Ha szégyelled vagy nem érted akkor is. És nemcsak a férfitől elvárni a megoldást: közösen rontották el... közösen is kell helyrehoznotok.

2014. máj. 26. 12:30
 23/31 anonim ***** válasza:
De azt azért tisztázzuk le, hogy te most tulajdonképpen azt szeretnéd, hogy újra az legyen, ami az elején volt, tehát hogy 2,5 órát szeretkeztek és minden nap? Vagy az arany középút, tehát neked a 20 perc kevés, attól többet, de reálisan kezeled a dolgokat és tisztában vagy azzal, hogy a mindennapos 2,5 órás szexmaraton nem kivitelezhető huzamosabb ideig. Annyit árulj már el nekem, hogy hogyan sikerült ezt véghezvinni 3 hónapon át az elején? Nem dolgoztok, nem tanultok, nincs egyéb családi életetek? Mi is nagyon imádtunk szeretkezni a férjemmel a kezdetekben (most is, csak már ritkult), de ettől még volt egyéb más teendő is a szex mellett.
2014. máj. 26. 12:37
 24/31 anonim ***** válasza:
91%

most csak azért unalmas mert nem 2,5óra?

ha unalmas, akkor 10-20-60-100 perc is unalmas.

egy 20p is lehet olyan, hogy eldobod az agyad.

meg mitől unalmas? pózok? játék? mi kell? beszélsz vele?

meg ha most lesz 2,5óra vad szex, akkor újra beleszeretsz és minden boldog lesz? ez csak egy szelet a tortából, ha amúgy lapos az egész , nem elég ezt feldobni!

a szex rinya alapján nem lehetszvalami idős

2014. máj. 26. 12:41
 25/31 A kérdező kommentje:

Olyan volt a munkabeosztásunk, hogy megtehettük. Én biztosítós voltam (szégyellem, de nagyon keveset dolgoztam, és ott nincsen olyan hogy fix munkaidő). Párom 3 műszakban dolgozott. Mondom, nem minden nap ment az orgia, de azért amikor csak lehetett.

Én csak azt várom hogy most is legyen kielégítő, nyilván már komolyabb meló, albérlet, nem szülőknél, felelősség stb. Észbe kaptunk hogy bajok lesznek, és most nagyon odateszi magát, én meg próbálok rendet rakni a fejemben, hogy ne legyen ekkora a zűrzavar.

2014. máj. 26. 12:46
 26/31 anonim ***** válasza:
Hát akkor erre az a válaszom, hogy ha észbe kaptatok és tényleg megtesztek mindent azért, hogy újra jó legyen (és főleg úgy ahogy írtad, a fejedben kell rendet tenni), akkor sikerülnie kell. Csak tényleg kezeljétek helyén a dolgokat. Mert írták már, hogy a jó szex nem a mennyiségtől függ, hanem a minőségtől.
2014. máj. 26. 12:52
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
Nézd, olyan sosem lesz, mint akkor. Még gyereketek sincs, szerinted utána mi lesz? Folyamatosan változtok, változik az élethelyzetetek, változik a kapcsolatotok is. A lényeg, hogy a változásokat együtt éljétek meg, s ha kell, tudjatok róla beszélni. És szeressétek egymást.
2014. máj. 26. 12:53
 28/31 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok, köszönöm. Úgy érzem, van esély rá hogy rendbe hozzuk a dolgokat. Tudom hogy fontosabb a minőség, de nekem nagyon nehezen jön össze az orgazmus, igénylem az időt, 5-10 perc semmire nem elég.
2014. máj. 26. 12:58
 29/31 anonim ***** válasza:

Nalunk is volt beszürkült, nehez idöszak, majdnem szet is mentünk, de rajöttünk, hogy annal fontosabbak vagyunk egymasnak, es mindent meg akarunk tenni, amit csak lehet. En pszichologushoz jartam, ami segitett, hogy jobban tudjunk kommunikalni, es ravilagitott a felelmeimre. Együtt olvasgattunk parkapcsolati tanacsado könyveket, uj közös szokasokat alakitottunk ki, celokat tüztünk ki, nemcsak egyenieket, hanem a kapcsolatunkra vonatkozokat is. Az együtt tervezgetes most is az egyik kedvenc tevekenysegünk szombat vagy vasarnap reggelente.

Megtanultunk egymassal türelmesebbek lenni, a masik "bogarait" mosollyal tudomasul venni, a masik nezöpontjaba belehelyezkedni, meg egy csomo minden mast.

Mindez a szexre is kihatott, de az talan meg inkabb, hogy megtanultam maskepp nezni ra. Eddig is lattam, hogy jol nez ki, de az utobbi idöszakban ezt sokkal többször vettem eszre, es tettem szova. Nem tudom miert, lehet, hogy csak többször figyelek ra, mint korabban. Ez persze ra is kihat, es ettöl meg szexibbnek latom:)

A 2,5 ora tenyleg nem egy atlagos idötartam, dehat a kapcsolat elejen mindig mas minden. Ha neked fontos a 2,5 ora, akkor neha tenyleg erdemes lehet elutazni.

2014. máj. 26. 13:25
 30/31 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom most mi ebben a hihetetlen...A kapcsolatunk elején nálunk is volt naponta többször hosszú szex,pláne hét végén.Pedig dolgoztunk...

És igen nekem is hiányzik ez néha...A baj az,hogy a férjemnek néha sem...:( Csak "nyomjunk le" heti 1-2x egy fél órás "mentet" aztán ez is ki van pipálva .Ehhez így meg nekem nincs sokszor kedvem.Pedig már 32 éves vagyok szóval bőven nem kamasz.Próbáltuk megbeszéln,de szerinte nekem vannak gyerekes,teljesíthetelen elvárásaim...:(

Nem értem,ha anno volt erre idő,meg nem volt rá fáradt akkor most miért nincs...Pedig semmi nem változott(nem lett gyerek,ugyanaz a munkahely...)

2014. máj. 26. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!