Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség lenne elvárni a páromtól, hogy táppénzre vetesse magát és mellette az apjánál dolgozzon, csak hogy biztonságban érezzem magunkat?
most nem azért de minek neked 2 gyerek ha ilyen fostos vagy? majd üljön ott melletted valaki amíg főiskolára nem mennek?
gyerek vagy te is
Önök tényleg ennyire hibbantak, vagy csak megjátsszák?
"Első a család, minden felett. Alap dolog amit szeretnél, köze nincs az önzéshez. Most van igazán szükséged a férjedre, ráadásul még pénzben is ott lesztek. Most te vagy az első aztán jön minden más.
Akik meg jönnek itt a táppénz csalással, azokra ne hallgass. Birkák, azok a tipikus ha a másiknak jobb lehet egy kicsivel visszarántom, emberek. Meg is van a véleményem az ilyen emberekről. Segíteni azt nem tud, belerúgni a másikba az megy."
Igen, első a család. Nekem a sajátom, Magának meg a sajátja.
De ha a munkáltató ráküldi az OEP-et, vagy kapnak egy munkaügyi ellenőrzést, akkor:
1. olyan büntetést kap a kedves apuka, hogy a születendő gyerekének a gyereke is fizetni fogja
2. Apuka mehet börtönbe költségvetési csalás miatt
(Nem kell ekkora nagy bociszemekkel nézni, igen, jól látta a nyájas olvasó, 2 évig apuka lakhatását, ellátását Viktor gálánsan fedezi)
3. Az előző 2 opció együtt
Lehet kérni szabadságot, vagy fizetetlen szabadságot; attól, hogy az ember neje szül, még nem kell meghülyülni.
Akkor fel kell mondani és a kedves apukánál munkát vállalni.
Az ilyenek miatt szigorítanak állandóan (egyébként nem baj a szigor, sőt), nem érdekel, ha lepontoztok. A hócipőm tele a csalókkal, és még engem birkáznak, mert képes vagyok becsületes maradni. Nehogy már ez legyen a normális és támogatandó, hogy ilyen esetben érthető és indokolt a hamis tp melletti fekete meló...
"Önzőség lenne elvárni"
Igen! De nem a parodtol onzoseg, hanem tolunk. A franc sem akar helyettetek dolgozni.
Amugy elso baba? Gondolom igen, kulonben nem lennel ilyen feszult. Amugy onnantol, hogy elment a magzatvized van meg alaphangon legalabb 4-5 orad.
Utolsó
"van egy 3évesünk "
Én sem értem mit rinyál ezen ettől függetlenül?
Kérdező, vegyen vissza. Világosan leírtuk, hogy mind a táppénzcsalás, mint a fekete munka veszélyes üzem. Meg kell próbálni máshogy megoldani. Tudja, hogy a gerinc is megmaradjon.
Mindegy, maguk dolga.
(Na jol kiosztottunk...)
Csinalhatsz egy A tervet a paroddal es egy B tervet a szuleiddel. C terv mondjuk a mento es D terv egy taxi.
Sok-sok egeszseget es bodogsagot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!