Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjeteknek van idegesitö és költséges hobbija?
Írták a horgászatot....a férjem is horgász,hát az se olcsó,horgászengedély, stb.de nem idegesítő,mert már vele eljárok én is...
Azelőtt piálásba torkollt nála is, mert haverral járt...volt ,hogy több napra is:( ,most velem,és már csak módjával iszik.
Én igaz nem vagyok férj és nem is voltam, sőt már egyedülálló vagyok!
Kaparosjegyekre sokat költöttem, ha buktam akkor is, ha nyertem akkor vissza forgattam és persze bukós lett! Utána jött a tippmix, 2010-ben pl 40 ezer ft-ot tettem fel, és a spanyolok épp, hogy az utolsó percben 11-esből rúgtak gólt, de örültem neki a végén, de vérszemet kaptam a nagytételben játszásért és tettem fel ismét 40 rugót, eladó meg is szólt ezért, hogy biztos vagyok-e benne?! Hát elbuktam... de nem hagytam abba és folytattam és vesztettem. Játékgépet csak kipróbáltam, de nem nyertem! Volt még másik mániám a költekezés, elszórtam a lovét mindenre, persze az akkori páromra is költöttem, de szólt érte, hogy nem kéne.... én meg csak két kézzel, hadd szóljon! Huu bele gondolok az a sok pénz itt lenne akkor király életem lenne! Voltak pia gondjaim, napi szinten részegség, ez persze szakítás miatt volt 7 év után, azt leálltam kicsit, de már megint tolom neki, igaz most hétvégente, de van, hogy hétköznap is becsúszik 1-1 nap! Volt amikor inkább nem vettem ruhát se, mert sajnáltam rá a lovét, mert akkor kevesebb kes maradna piára!
26F
Egy időben eljárt kártyázni (nem póker) , valami más hatalomkártya játék, és ehhez ugye vett kártyákat is, de munkát váltott, hétvégén pedig a hely ahová jár már nincs nyitva. Hétköznap munka... így neten szokott néha játszani vele. Mostanában meg egyáltalán nem.
Nem volt idegesítő:)
Egyébként közös költséges hobbink van igazság szerint, imádunk olvasni, 10 könyvespolc van a nappaliban, több be sem fér...de pakolással még tudunk új könyveket venni és eltenni:) na ez nem valami olcsó, de igyekszünk apránként gyarapítani a készletet:)
Még nem a férjem, de válaszolok :)
Modellezik, wargamel (terepasztalos stratégiai játék), és legokat gyűjt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!