Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogy reagalnatok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagalnatok, ha a ferjetek elmenne a baratjaval biliardozni, es felhivna, hogy fekudj le nyugodtan a gyerekekkel, ne varjad?

Figyelt kérdés
Elment a baratjahoz,mert elromlott a baratja kocsija. Utanna felhiv, hogy elmegy a baratjaval biliardozni, fektessem le a gyerekeket . Nem megy biliardozni es sorozni, mindig itthon ul a csaladjaval. Hogy reagalnatok?

2014. máj. 9. 21:49
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező milyen választ vártál?

Hogy mindenki azonnal elválna egy ilyen alaktól?

Hát ez nem jött össze neked!

2014. máj. 10. 09:21
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, végre egy nyugis este, kölköt lefektetném, rendelnék egy pizzát és megnéznék pár filmet a gépen :D
2014. máj. 10. 10:12
 33/41 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen kérdéseket, semmi előzmény, hogy a férj egy iszákos, családverő disznó lenne, vagy pl.van-e másik nő a képben vagy volt-e korábban képben más, ami miatt a feleség egyetlen haverokkal eltöltött este miatt kombinálhatna...

Vagy esetleg arról is írhatna a kedves kérdező, hogy ő mit sérelmez ezen az egészen.

És persze eltűnik, válaszolni meg sosem fog arra a kérdésre, hogy most konkrétan mit szeretne...

2014. máj. 10. 10:48
 34/41 anonim ***** válasza:

A ti ferjetek milyen gyakran jar el a barataival biliardozni vagy sorozni?

Gondolom fél órával korábban ezt is te tetted fel!

2014. máj. 10. 11:16
 35/41 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran akarod megkérdeni, hogy neked tetsző válaszokat kapj?
2014. máj. 10. 11:16
 36/41 anonim ***** válasza:
Beadtad már a válópert?
2014. máj. 10. 17:12
 37/41 anonim ***** válasza:

Nálunk az van, hogy kb mindig együtt megyünk haverokkal. Ha külön van program nagy ritkán, akkor azt a szabályt állítottuk fel, hogy éjszakára nem marad ki egyikünk sem. Ebben mindketten egyetértettünk.

Tehát ha ennek ellenére azzal hív fel, hogy nem jön haza éjszakára, akkor azt mondom rendben, akkor játszunk így... és én is megtenném ezt vele, akkor amikor nekem van külön programom, de egész véletlenül akkor, amikor egy pasi barátommal találkozom.

Mivel nálunk szabály az amit fentebb írtam...az én férjem nem csinálna ilyet. Ha viszont nem tartja be azt amiben megegyeztünk, akkor egye meg amit főzött. Visszakapná.

De ha kérdező nálatok nincs ilyen megegyezés, akkor nincs okod kiakadni.

2014. máj. 11. 07:04
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó lehet szabályokat állítani kapcsolatban, sőt valamilyen szinten kell is. De ez a gyerekesség, ami társul is mellé. Szerintem nálatok lesznek még gondok.
2014. máj. 11. 10:12
 39/41 anonim ***** válasza:
54%

" Beadtad már a válópert?"

Jaj, butus! Legközelebb csak hétfőn van ügyfélfogadás a bíróságon...addig hogy adhatná be a keresetet? :-D

2014. máj. 11. 10:18
 40/41 anonim ***** válasza:
16%

Nincsenek gondok. És nem is lesznek. Mindketten olyan szabályokat alkottunk amivel egyetértünk. Ha a másik megszegi a megállapodást, akkor bünti jár ennyi:)

De amúgy olyan jó hogy vad idegenként belátás nélkül a házasságunkba, megmondod mi lesz majd....had tudjam már jobban. Én ismerem a kapcsolatunkat nem te.

2014. máj. 11. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!