Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagalnatok, ha a ferjetek elmenne a baratjaval biliardozni, es felhivna, hogy fekudj le nyugodtan a gyerekekkel, ne varjad?
Figyelt kérdés
Elment a baratjahoz,mert elromlott a baratja kocsija. Utanna felhiv, hogy elmegy a baratjaval biliardozni, fektessem le a gyerekeket . Nem megy biliardozni es sorozni, mindig itthon ul a csaladjaval. Hogy reagalnatok?2014. máj. 9. 21:49
11/41 anonim válasza:
érezd jól maga, puszi, és lefektetném a gyerekeket aludni, és én is lefeküdnék.
12/41 anonim válasza:
Nem tudom miért kell túlreagálni mindent. Feküdj le a gyerekkel együtt.
13/41 anonim válasza:
Örülj neki, hogy kimozdul. Legközelebb szervezz programot te is.
14/41 anonim válasza:
így:érezd jól magad drágám! aztán lefektetném a gyereket és élvezném h elnyújtózhatok az ágyban egyedül :)
15/41 anonim válasza:
Boldog lennék, hogy végre kimozdul, ő is csinál programot magának:)
16/41 anonim válasza:
Hát igen, szerintem a kérdező nem ezekre a válaszokra várt. :D Amúgy osztom a többiek véleményét, én is hasonlóképp reagálnék.
17/41 anonim válasza:
Biztos rákérdezné, hogy úgy kb. mikorra várhatom, mert nagyon tudok aggódni miatta. Aztán lefektetném a gyereket, én meg olvasnék, neteznék, filmet néznék, vagy valami, amíg el tudok aludni.
Gondolom, a barát rábeszélte, hogy mozduljanak ki egy kicsit. Nincs ezzel gond, szerintem.
19/41 anonim válasza:
Poénból megkérdezném, hogy lukra megy játszani?
20/41 anonim válasza:
18. nem durva csak magából indult ki:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!