Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt szerintetek? Kérdezzek rá?
Mindig álomkapcsolatnak gondoltam a mienket, szerencsésnek éreztem magam. 14 éve vagyunk együtt, fél évvel ezelõttig minden rendben volt. Akkor éreztem rajta, hogy kicsit elege van a hajtásból. Sokat dolgozunk, fõleg õ, a semmibõl értük el azt, ami most van. Megkértem, hogy járjon el a barátaival, engedje ki a gõzt. Elsõ hónapban mûködött is, felszabadultabb lett, de egyre többet járkált el, munkája is volt bõven, nekem is több dolgom lett, itthon mindketten inkább a gyerekekkel foglalkoztunk egymás helyett. Holott addig mindig szakítottunk idõt egymásra.
Tehát elmentünk egymás mellett, õ eljárkált, hol felszabadultabb volt, hol lehangolt. Már akkor megfogalmazódott bennem, hogy ez a kettõség egy nõnek és a büntudatnak tudható be. De nem akartam elhinni róla vagy bevallani magamnak.
Pár hete úgy jött haza, hogy nagyon maga alatt volt. Bújt, szinte könnyezett, azt mondta nem jó ahogy elmegyünk egymás mellett, szeret, csináljuk máshogy.
Nem értettem, akkor örültem, mert én is tudtam, hogy gond vanamin vâltoztatni kell.
Azóta kedves, figyelmes, boldogabb, érzemhogy szeret.
Mégis ott motoszkál a fejemben, hogy minek tudható ez be. Volt e nõje vagy sem. Ha rákérdeznék és igaz, akkor úgy gondolom bevallaná. Viszont nem tudom akarom e tudni. De ez a bizonytalanság sem jó.
A leírtak alapján szerintetek volt valakije?
Akarnátok tudni?
Megbocsátanál neki, ha megcsalt? Mert akkor ne kérdezz rá.
Viszont ha változtatna valamin, akkor tudd meg.
Elég logikus ez.
Szerintem hagyd.
Magad kerted meg hogy jarjon el, engedje ki a gozt. Megtette, es arra jutott hogy szeret teged, veled akar lenni.
Nem ez volt a cel?
Szerintem Szakíts vele.
Eljárt, eltávolodtatok, ő ezt észre vette, és újra vissza akar kerülni hozzád? Ebből Te azt bírtad leszűrni, hogy megcsalt? Más nő összetenné a kezét ilyen álom pasiért.
Szakíts vele, kérlek, hagy találjon egy normális lányt.
Írtam, hogy örülök neki, nagyon szeretem. Nem hiszem, hogy szakítanék egyébként. De rosszul èrintene, túl kellene jutnunk rajta, remélhetõleg sikerülni. Tehát rossz lenne, mégis tisztább.
Viszont ha nem csalt meg lehet megbántódna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!