Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogy állnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy állnátok ahhoz, ha a párotok modellkedni szeretne?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, baráti társaságban volt téma.

(Alternatív) modellkedésről volt szó. Nem pucér képek.

Eléggé megoszlottak a vélemények erről.

Ti mit gondoltok?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 8. 17:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én támogatnám benne,főleg ebben az alternatív műfajban. Több ismerősöm is modellkedik extrémebb stílusban és nincs benne semmi negatív
2014. máj. 8. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Fene tudja. Most azt mondanám, hogy nem. De nálunk most pont az a helyzet, hogy aktfotózást vállalt a párom, most várjuk a fotós visszajelzését, hogy mehet-e (a tetkói miatt :D). Mivel engem erről elfelejtett tájékoztatni, ezért eléggé fújok az egész témára, szóval momentán azt mondanám, hogy nem.

De egyébként magával a modellkedéssel nincs bajom, én is szerettem volna csinálni fiatalon, csak a szüleim nem engedték. Azt meg én is tudtam, hogy amelyik stúdió hajlandó lenne elfogadni egy 17 éves aláírását törvényes képviselő nélkül, ahhoz nem szabad menni. Szóval ebből kiindulva hagynám, legfeljebb savanyú lenne a szőlő, mert én most már nem nézek ki úgy, hogy fotózható legyek :(

2014. máj. 10. 13:06
 13/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:

NAGYON nem örülnék neki. Biztosan lenne belőle pár vitánk, de ha nagyon menni akarna, a döntést végül úgyis ő hozná meg... Mondjuk modellel/modellkedni akaró lánnyal alapból nem jönnék össze. Nem tudnám elfogadni, hogy szinte nem is látom, nem tudnánk semmiféle közös programot csinálni, csak nagyritkán. Ha valaki mondjuk évek óta ezt csinálja, vagy ezt akarja csinálni, én nem állok az útjába, mert az szemétség lenne. De nem kérek abból, hogy az ügynökséggel kelljen hadakozni azért hogy eltölthessünk némi időt egymással.

Szerencsé(m)re párom nem akar modellkedni. Csóró scouter úgy "visszapattant" róla, hogy már szinte megsajnáltam. :D

2020. ápr. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!