Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó semmi egyes feleségeknek? Ha foglalkozik velük a férj, akkor nem hagyja békén őket, ha kevesebbet foglalkozik velük akkor elhanygolja testüket, lelküket?
Kérdező! Attól, hogy lekezelő stílusban kezelsz mindenkit, aki nem veled ért egyet, még nem jelenti azt, hogy igazad van. Azt sem, hogy nekem van, de én normális stílusban is el tudom mondani a véleményemet, és el bírom fogadni, ha másnak más véleménye van.
Nagyon szépen köszönöm, hogy aggódsz az egészségemért.
"de legtöbb esetben a férfi elvárná hogy anyuka meleg kajával várja minden nap, tiszta lakással, jól nevelt gyerekekkel, este még egy szaxit nyomjon le mindez alanyi jogon jár neki amiért ő dolgozik.."
Legtöbb esetben....
"sok nő meg elfelejti hogy egy férfi is velük él"
Nem mintha nagyon feltűnő lenne, de kb elhordod a férfiakat mindennek, a nők meg, hát ők is hibáznak néha. Valamiért nincs meg az összhang, a jin jang harmónia vagy hogy is szokták eztet mondani, pedig van bőven rossz női tulajdonság is, csak az mindig lemarad.
24-25-ös sajnálom, hogy ennyire magadra vetted egy konkrét jellemvonásról szóló kérdésemet. Köszönöm aggodalmadat, hidd el megoldom!
Egyébként eszem ágában sincs szidni a nőket, legalább ammyira távol áll tőlem a férfiak istenítése, hogy a Te szavaiddal éljek.
Ha elmondanád mely szavaim hatoltak a szíved mélyéig, azt megköszönném!
A belinkelt kérdésben a nőnek igaza van. Meg lett mondva hogy ne ébressze fel. A pasi süket, továbbra is piszkálja... és még ezért a nő hisztis, ezért írsz kérdező olyanokat hogy egyes feleségeknek semmi se jó? Hagyjuk már...
A házasság nem abból áll hogy ha a pasi farka feláll, akkor a nő kötelezően szétteszi a lábát, ha álmos, ha nem, ha van kedve, ha nem.
Ezt úgy mondom hogy én is házasságban élek, szoktunk reggel/hajnalban is szeretkezni a férjemmel, de csak akkor ha mindketten akarjuk egyikünk se álmos, és nem elvárás szintjére süllyed a dolog. Mellesleg ha felébresztenek azt én is utálom.
Főleg úgy hogy a kérdésben a pasi meg is sértődik mint egy óvodás kis hülye gyerek.... ez szánalmas. És az ilyen pasik is mind szánalmasak.
Elméletben ha már a házasságig eljut egy kapcsolat, ott valamennyire ismerni kéne egymás igényeit, és ezeket tiszteletben tartani. Olyan nehéz? Ha igen, akkor egyes férfiak nem alkalmasak párkapcsolatra és ennyi. Akkor elégedjenek meg a k...vákkal vagy a kezükkel. Azokat bármikor igénybe vehetik, egyik se fog "panaszkodni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!