Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem lenéz, mert ismeretségi alapon találtam munkát. Szerinte kéne újat keresnem, mert ez így nagyon kellemetlen neki (? )
Figyelt kérdés
Egy volt munkatársam hívott fel, hogy az új munkahelyén kinevezték vezetőnek és szeretné, ha náluk dolgoznék. Nem barátom, nem haverom, a korábbi közös munka alapján gondolt rám.
Szeretem ezt az új helyet, sokkal rugalmasabb a munkaidő és a kollégák is szimpatikusak. Többet is keresek.
Mit gondoltok, igaza van a férjemnek?
2014. máj. 1. 16:18
21/26 anonim válasza:
Mi az egészből csak annyit tudunk, amennyit te megírsz nekünk. Amit meg nem írsz meg, no ott lehet a ló patája.
22/26 anonim válasza:
Bocsi, de ez alapján, amiket leírtál, a férjed tök hülye. A mai Magyarországon az ember szinte csak ismerősök által tud jó munkához jutni, úgyhogy inkább örülhetne neki.
23/26 anonim válasza:
Nincs igaza a párodnak. A munkád alapján hívtak oda, mert a másik helyen jól dolgoztál, elégedettek voltak veled. Ennél jobb önéletrajz nem kell. Legyél büszke magadra, mert elismernek a munkahelyeden. A párod meg foglalkozzon a saját munkájával és álljon ki melletted a család előtt!
24/26 mustafa33 válasza:
Egy szakmai karrierben az csúcs, ha valaki felkérésre dolgozhat valahol. Erre a bunkó férjednek büszkének kellene lennie.
25/26 anonim válasza:
Mit foglalkozol te ezzel? Örülj neki, hogy állásod van, sőt szereted. Férjed szerintem simán irigy.
26/26 anonim válasza:
Vki írta korábban, hogy mond meg a férjednek, hogy ebben az országban ma már ismeretség kell. Én is ezt javaslom, anélkül kb. sehol semmibe se lehet itthon boldogulni. Egyébként meg sz@rd le, és ott ne merd hagyni miatta a munkádat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!