Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem lenéz, mert ismeretségi alapon találtam munkát. Szerinte kéne újat keresnem, mert ez így nagyon kellemetlen neki (? )
Egy volt munkatársam hívott fel, hogy az új munkahelyén kinevezték vezetőnek és szeretné, ha náluk dolgoznék. Nem barátom, nem haverom, a korábbi közös munka alapján gondolt rám.
Szeretem ezt az új helyet, sokkal rugalmasabb a munkaidő és a kollégák is szimpatikusak. Többet is keresek.
Mit gondoltok, igaza van a férjemnek?
el ne hidd!
lehet irigy, mert JÓ munkahelyed van!
nem kell mindent elhinni amit a férfiak mondanak!
a férjen nem százas.
Ha úgy kaptad volna meg az állást, hogy keresel, és csak azért a tiéd, mert bár nem értesz hozzá, de ismernek, elhiszem, hogy kellemetlen.
De így, hogy felkéretek erre a munkára a korábbi munkád alapján, nem értem, mi a problémája vele.
Az én férjem pl örül neki, hogy nekem most ajánlottak állást, mert tudja, hogy úgyis váltani akarok, és olyan ember hívott, akitől ez megtiszteltetés.
te is büszke lehetsz, hogy mások is elismerik, hogy jÓ munkaerő vagy. és felkérnek velük dolgozni!
változtassa felfogásodon, mert elfognak téged nyomni otthon nagyon gyorsan!
emeld fel magad!
így van, NEM PAPÍR KELL. ISMERETTSÉG.
Nem tudom a férjednek mi baja...Elég bután gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!