Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem lenéz, mert ismeretsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem lenéz, mert ismeretségi alapon találtam munkát. Szerinte kéne újat keresnem, mert ez így nagyon kellemetlen neki (? )

Figyelt kérdés

Egy volt munkatársam hívott fel, hogy az új munkahelyén kinevezték vezetőnek és szeretné, ha náluk dolgoznék. Nem barátom, nem haverom, a korábbi közös munka alapján gondolt rám.

Szeretem ezt az új helyet, sokkal rugalmasabb a munkaidő és a kollégák is szimpatikusak. Többet is keresek.

Mit gondoltok, igaza van a férjemnek?

2014. máj. 1. 16:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
1%
A férfinak mindig igaza van.
2014. máj. 1. 16:20
 2/26 anonim ***** válasza:
98%
Nincs. A volt munkatársad már látta, hogy dolgozol, ismer, megbízik benned, természetes, hogy rád gondolt. Elég furcsa a férjed gondolkodása.
2014. máj. 1. 16:24
 3/26 anonim ***** válasza:
98%
Hogyhogy neki kellemetlen? Ugyanott dolgoztok, és gáz, hogy ismerős hozott oda? Még így esetleg valahogy talán bele tudnám magyarázni, de ha ő máshol dolgozik, akkor nem mindegy? Az én munkahelyemen bónuszt kap, aki hoz új embert, többet, mint az egyhavi fizetés, én is pont a héten vittem be egy volt kolléganőm önéletrajzát. Sztem egyáltalán nem gond, hogy egy ismerősöd által kerültél oda.
2014. máj. 1. 16:24
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Nincs. Szerintem az a lényeg, hogy dolgozol. Manapság igen is úgy kapsz jó állást, ha protekciós vagy, de ez nyilván annak fáj, aki nem jutott soha így álláshoz. Ez a lenézősdi pont egy ilyen miatt jó nagy butaság...
2014. máj. 1. 16:25
 5/26 anonim ***** válasza:
92%
Szépen mond meg a férjednek, hogy ebben az Országban nem papír kell, hanem ismeretség!
2014. máj. 1. 16:26
 6/26 A kérdező kommentje:
A barátok, család előtt kellemetlen neki.
 7/26 anonim ***** válasza:
98%

el ne hidd!

lehet irigy, mert JÓ munkahelyed van!

nem kell mindent elhinni amit a férfiak mondanak!

8/26 anonim ***** válasza:
94%

a férjen nem százas.

Ha úgy kaptad volna meg az állást, hogy keresel, és csak azért a tiéd, mert bár nem értesz hozzá, de ismernek, elhiszem, hogy kellemetlen.

De így, hogy felkéretek erre a munkára a korábbi munkád alapján, nem értem, mi a problémája vele.

Az én férjem pl örül neki, hogy nekem most ajánlottak állást, mert tudja, hogy úgyis váltani akarok, és olyan ember hívott, akitől ez megtiszteltetés.

2014. máj. 1. 16:27
 9/26 anonim ***** válasza:
94%

te is büszke lehetsz, hogy mások is elismerik, hogy jÓ munkaerő vagy. és felkérnek velük dolgozni!

változtassa felfogásodon, mert elfognak téged nyomni otthon nagyon gyorsan!

emeld fel magad!

2014. máj. 1. 16:27
 10/26 anonim ***** válasza:
91%

így van, NEM PAPÍR KELL. ISMERETTSÉG.

Nem tudom a férjednek mi baja...Elég bután gondolkodik.

2014. máj. 1. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!