Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek menthető a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menthető a házasságom? Hibáztam többször a házasságomban, olyan nővel telefonáltam akivel a feleségem megkért, ne tegyem.

Figyelt kérdés
Tényleg csak telefonálás volt semmi több! Behúztak a csőbe, mert a másik fél csak bosszút akart a párján állni. Kihasználták a jóindulatomat. Nem tudom miért mentem bele a telefonálgatásba. A feleségem megalázva érzi magát, nem hiszi el, hogy nem csaltam meg, válni akar! Nagyon szeretem!

2014. ápr. 24. 17:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A feleséged csak okot keres h lelephessen, vagy megbocsajtja kegyesen a semmit, de akkor majd vegre megcsalhat es mondhatja 1-1
2014. ápr. 25. 09:05
 22/23 anonim ***** válasza:
Honnan tudjatok mi allt a hatterben? Lehet nem ok nelkul kerte meg a feleseg erre. Konnyen itelkeztek nem ismerjuk a teljes tortenetet. En sem itelkezem csak annyit mondok okkal erzi magat becsapottnak. Az nem papucssag ha teljesitjuk a masik kereset, es tiszteletbe tartjuk! Nem okozunk fajdalmat, ha pedig valni akar annak is nyilvan ertheto oka van, valiszinu nem ez volt az elso botlasod.
2014. ápr. 25. 11:35
 23/23 anonim válasza:

"Nem tudom miért mentem bele a telefonálgatásba." Jaj ne kamuzz már, azért, mert kenegette a májad!!!

A feleséged persze, hogy megalázva érzi magát és a helyében én is dobbantanék mellőled. Ilyen telefonálgatós sztorikból lesznek a legcsúnyább megcsalások.

A párom, mikor összejöttünk, jóban volt az egyik exével, aki egy nagyon manipulatív, számító nő volt. Mondtam neki, hogy szerintem hanyagolnia kéne ezt a nagy kamubarátságot és bár nem féltem attól, hogy megcsalt, nem akartam, hogy a csaj a közelében legyen, mert őszintétlennek éreztem. A párom persze mosolygott rajtam, mint egy buta kislányon, hogy jól van cica, féltékeny vagy, de én óriási patáliát csaptam, hogy márpedig a baráti körünkben ilyen pénzlehúzós érdek álhaverina ne legyen! Ráadásul szerintem exekkel barátkozni nem egy egészséges dolog. Óriási balhé volt ebből napi szinten egy hétig, aztán nagy nehezen a pasim kiiktatta a csajt, milyen érdekes, a "nagy barátnő" keresett mást, akivel érdekéhségét kiélheti... Szóval, ha ma megtudnám, hogy titokban beszél vele én is kiakadnék, hiszen megkértem rá és miért beszél vele titokban?!

Szóval, ha Te lennél a férjem és a feleséged helyében lennék, lehet, hogy nem azonnal, de valszeg elválnék, mert nem nagyon tudnék már megbízni benned.

2014. ápr. 29. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!