Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menthető a házasságom? Hibáztam többször a házasságomban, olyan nővel telefonáltam akivel a feleségem megkért, ne tegyem.
"Nem tudom miért mentem bele a telefonálgatásba." Jaj ne kamuzz már, azért, mert kenegette a májad!!!
A feleséged persze, hogy megalázva érzi magát és a helyében én is dobbantanék mellőled. Ilyen telefonálgatós sztorikból lesznek a legcsúnyább megcsalások.
A párom, mikor összejöttünk, jóban volt az egyik exével, aki egy nagyon manipulatív, számító nő volt. Mondtam neki, hogy szerintem hanyagolnia kéne ezt a nagy kamubarátságot és bár nem féltem attól, hogy megcsalt, nem akartam, hogy a csaj a közelében legyen, mert őszintétlennek éreztem. A párom persze mosolygott rajtam, mint egy buta kislányon, hogy jól van cica, féltékeny vagy, de én óriási patáliát csaptam, hogy márpedig a baráti körünkben ilyen pénzlehúzós érdek álhaverina ne legyen! Ráadásul szerintem exekkel barátkozni nem egy egészséges dolog. Óriási balhé volt ebből napi szinten egy hétig, aztán nagy nehezen a pasim kiiktatta a csajt, milyen érdekes, a "nagy barátnő" keresett mást, akivel érdekéhségét kiélheti... Szóval, ha ma megtudnám, hogy titokban beszél vele én is kiakadnék, hiszen megkértem rá és miért beszél vele titokban?!
Szóval, ha Te lennél a férjem és a feleséged helyében lennék, lehet, hogy nem azonnal, de valszeg elválnék, mert nem nagyon tudnék már megbízni benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!