Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek menthető a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menthető a házasságom? Hibáztam többször a házasságomban, olyan nővel telefonáltam akivel a feleségem megkért, ne tegyem.

Figyelt kérdés
Tényleg csak telefonálás volt semmi több! Behúztak a csőbe, mert a másik fél csak bosszút akart a párján állni. Kihasználták a jóindulatomat. Nem tudom miért mentem bele a telefonálgatásba. A feleségem megalázva érzi magát, nem hiszi el, hogy nem csaltam meg, válni akar! Nagyon szeretem!

2014. ápr. 24. 17:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

hogy lehet az, hogy valaki nem az asszonyt támadja, hogy egy féltékeny hárpia?

hiába pontoznak le ez olyan hihetetlen, hogy szerintem egy tini srácról van szó, csak ideír a családi-ba

2014. ápr. 24. 18:58
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem teljesen így volt. A párjával egy telephelyen vagyunk, utánna érdeklődött ott van e mikor jött, mert arra gondolt, hogy megcsalja őt!
2014. ápr. 24. 18:58
 13/23 A kérdező kommentje:
Tininek azért nem mondanám magam! Hibáztam tény! De szeretem a feleségem! Ebből tanultam rendesen! De mi a fittyfenét lehet ilyenkor csinálni?
2014. ápr. 24. 19:14
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Háát, nagyon nagyon kaparni a feleség után, és reménykedni, hogy meggondolja magát.
2014. ápr. 24. 19:24
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem lehet h amugy is valni akar es most vegre megtalálta az okot

Ennyiert nem fog elvalni ha amugy sem volt szandekaban

Nyugodj meg es fogadd el amit el kell

2014. ápr. 24. 19:34
 16/23 anonim ***** válasza:
Hazudtál neki, persze hogy elveszíti a vizalmát, én is megfontolnám a válást a helyében!
2014. ápr. 24. 20:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem,hogy hogy húzott be a csőbe?Ha csak ártatlan beszélgetés volt,hogy a párját féltékennyé tegye az érthető.De ezzel téged ,hogy húzott csőbe?,ha nem akartál semmit?Vagy pont azért nem volt több,mert ő csak veled akarta féltékennyé tenni a saját párjàt.Mert nem mindegy.Ezt a részt lehet rosszul fogalmaztad.
2014. ápr. 24. 20:50
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja,bocs!Annyit akartam még írni,hogy azért is nem értem a csőbe húzása,mert aztán azt írod,hogy: "a másik fél csak bosszút akart a párján állni" ! CSAK!
2014. ápr. 24. 20:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Úgy húzott be a csőbe, hogy azt gondoltam, hogy megnézem a párját, azzal nem okozhatok gondot.
2014. ápr. 25. 08:44
 20/23 anonim ***** válasza:
32%

Úristen, tényleg telefonáltál valakivel???

A házasságod csak akkor menthető, ha leszoksz erről a szánalmas papucsságról.

Mi lesz a következő? Véletlenül rápillantottál valakire, úgyhogy válás? Istenem...

2014. ápr. 25. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!