Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hány nap csináltok külön programot?
Lényegében soha sincs külön program.
Nekem lenne rá igényem, barátnőmmel néha tudunk is csajos napot/"pizsipartit" rendezni, de nehéz, mert az ő párja is otthonülős, mint az enyém :) Úgyhogy főként négyesben találkozunk, de ez igazából mindenkinek megfelel.
Illetve mi a férjemmel szeretünk kirándulni, szóval a kimozdulás azért megvan, csak épp együtt, nem külön.
Nem csinálunk külön programokat. Nagyon ritkán fordul elő, hogy valamelyikünk találkozik egy régen látott ismerőssel, és egy rövid időt eltöltünk vele.
Együtt töltjük a szabadidőnket.
Nalunk ez ugy zajlik,hogy penteken pontosan delutan kettokor leadjuk az egyik nagyszulo parosnak a gyerekeket. Ferjem altalaban sorozni,csocsozni,biliardozni,tekezni szokott menni,en meg a baratnoimmel vasarolok.
Ha ugy vesszuk,akkor ez havi negy alkalom.
Szombat,vasarnap a csalade.
Hétvégén*
Körbementünk, én beültem volna inni egy colát, de ő haza akart jönni, ugyhofy szokás szerint ő nyert...most keresek valakit csavarogni, majd meglátom:)
Heti kézser járok úszni egyik barátnőmmel, addig ő kondizik. Ezen kívűl a többi programunk közös. nagy ritkán, ha van céges rendezvény pár havonta/ félévente egyszer, oda egyedül szokott menni, mert náluk a cégnél így szokás.
A barátokkal a kapcsolatot vagy közös progranok keretében tartjuk, vagy skypeon/viberen, mivel szinte mindenki szétszéledt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!