Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van értelme folytatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni egy házasságot, ha?

Figyelt kérdés

A páromra (férfi) rámozdult egy nő(férjnél van). Először csak munkakapcsolatot akart vele fenntartani (ha a párom maszekon megcsinálna 1-2 dolgot, akkor a nő jobban járna anyagilag), de aztán ráhajtott.

A párom visszautasította a munkát, hogy akkor ő így nem vállalja, neki nem ér annyit az egész, hogy feszültség legyen köztünk. És azt mondta nekem, hogy ezek után a köszönő viszont is megszünteti a nővel.

1 éve hasonló szitu volt, egy másik nővel, akkor is ezt csinálta. Tőlem is elvárja, hogyha valaki rámhajt, kosarazzam ki, plusz tegyek úgy, mintha nem ismerném.

Mi van akkor, ha 5 év múlva már nem csak 2 nőt nem akar megismerni az utcán emiatt, hanem mondjuk 10et, és tőlem is elvárja hogy 10 férfit nézzek levegőnek?

Érdemes így egy házasságban élni?

Az emberek egyébként "jelentéktelenek" számunkra.

Valahol jól esik amit tesz, de nem lehet azt csinálni, hogy a fél várost levegőnek nézzük...

2014. ápr. 10. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Nincs értelme folytatni!

Komolyan mondom. Egy problémamentes házasság két hűséges résztvevővel annyira szánalmas. Nagyon sajnállak amiért a férjed nem hajlandó megadni a lehetőségét a pásztoróráknak. Tényleg őszintén.

Szerintem hagyd el még ma. Mondd meg neki, hogy fel is út le is út. Majd folytasd ezzel...

Mit képzelsz Te magadról?

Mi lesz így velem? Mitől fogok így szenvedni egy-két hónap múlva? Milyen kérdést fogok tudni kiírni gyakorin, ha nem csalsz meg? Szánalmas vagy!

2014. ápr. 10. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:

kedves néni félre akar töcskölni, csak nincs mire fogni?

most nem mondhatja a férjének hogy azért ültem más lompira mer te is félretöcsköltél....

2014. ápr. 10. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Tegyük fel h mindketten nagyon jól néztek ki és 20 évesek vagytok. Évente fejenként rátok mozdul 10 ember. Ez mondjuk tart negyven éves korotokig, addigra ez 200 embert jelent. Az általam ismert legkisebb város 4000 fős. Számoljunk ezzel. Tehát ott a lakosság 5%-a aki szóba jön, nem a fél város. (És akkor még nem vettük bele hogy ezekből sokan meghalnak, elköltöznek vagy nagyobb város esetén még kisebb százalék jön ki. Vagy egy részét az illetőknek el is felejtitek.). Szóval nem értem a problémád. Nem sok embert jelent ez, elég nagyvonalúan számoltam, nem hiszem hogy a férjed összes üzleti partnere rámozdulna. Szerintem te csak kifogást keresel a válásra. Ha igazán szeretnéd a férjed, örülnél, hogy csak te vagy neki, és nem érdekelne, h van pár fickó akivel nem beszélsz. Az elutasított egyértelmű rámozdulás amúgyis kellemetlen, nem hiszem h újból keresnék a társaságod. Ez miért zavar?
2014. ápr. 10. 15:08
 14/17 anonim ***** válasza:

"Tőlem is elvárja, hogyha valaki rámhajt, kosarazzam ki"

Mert te úgy képzelted a házasságot, hogy azért van az esküvő, hogy utána bármelyik szembejövő férfivel lefeküdhessél??!!!

(Ennyire hülye, még egy nő sem lehet!)

2014. ápr. 11. 07:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek a kérdésem lényegét.
2014. ápr. 11. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:
akkor írd másképp érthetően mert így tényleg fura.:))))
2014. ápr. 11. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem a férjed félreérti a nők viselkedését, és azt hiszi hogy kiakarnak kezdeni vele, pedig dehogy. Te ugyan ez vagy pepitában.
2014. okt. 9. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!