Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, milyen a kapcsolatottok az ex baratokkal/ferj (ekkel? A jelenlegi ferjed/parod mit szol hozza?
Nem volt sok kapcsolatom, pontosan harom.
A negyedik es remelem az utolso a ferjem!
Az elso harommal en szakitottam amikor mar valami nem mukodott de sose egy harmadik miatt! Mondhatjuk jobban vagyunk, beszelunk es felkoszontjuk egymast az unneprkkor
Az egyiknek babaja szuletett es atmentunk vittunk ajandekot es gratulaltunk.
A ferjem szerint ez nem normalis dolog. Tudta, hogy neha neha beszelunk es eddig semmi baja nem volt, nem tudom most mi tortent.
Nincs kapcsolatom a volt párjaimmal. Nem igénylem és láthatóan Ők sem. Minek is kéne? Van elég barátom nélkülük is.
Én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, de nincs igényem arra, hogy olyan csajokkal járkáljunk össze, akikkel a férjem régen együtt élt.
Egyébként ez teljesen ember függő, hogy ki-hogy viszonyul az exéhez illetve a másik exéhez. Ha nem fogadja el, akkor azt is meg lehet érteni és akkor döntened kell, hogy a jelenlegi marad és megszakítod a kapcsolatot az exeddel vagy belőle is ex lesz :)
1-es voltam
Nekem egy komoly kapcsolatom volt ezelőtt, vele nem tartom a kapcsolatot, mert annyira mások vagyunk, hogy nem is értem, hogy járhattunk 5 évet :D
A barátom más tészta, bár idősebb nálam 10 évvel, nem kevés barátnője volt. Úgy igazán komoly csak 4-5, de velük nem tartja a kapcsolatot, legfeljebb néha 1-1 üzenet, vagy ha találkozunk, beszélgetünk picit velük.
Valószínűleg kicsit féltékeny a férjed, ez valamilyen szinten normális dolog. Szerintem ne az exekkel próbálj jó kapcsolatot ápolni, a mostani viszonyod sokkal fontosabb. Ha ennyin múlik a vitamentes kapcsolat, akkor szerintem tarts egy kis távolságot az exektől. Sanszos, hogy az új barátnők sem annyira díjazzák a jó viszonyt az exeiddel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!