Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, feleségek! Ti minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, feleségek! Ti minek örülnétek 10. évfordulóra?

Figyelt kérdés
A feleségem egy tüneményes, gyönyörű, imádni való nő. Van 2 lányunk is, 3 és 1 évesek. Nem tudom, hogy mivel lephetném meg, az ékszereket, pláne a nagyon drágákat nem szereti, utazás a kicsi miatt nem lehet, szóval tanácstalan vagyok, mert nagy durranást szeretnék. Segítenétek?
2014. ápr. 8. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

én min. egy 3 napos pihenésnek örülnék..gyerekek nélkül.

lehet "szivtelen" vagyok, de nálunk a gyerekek 6 honapos koruktol le vannak adva minden évben 1 hétre, amikor mi ketten elutazunk valahová.

2014. ápr. 8. 17:58
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Mi pl a házassági évfordulóinkat azzal ünnepeljük, hogy elmegyünk abba az étterembe ebédelni, ahol az esküvőnk utáni ebéd volt.

Azt is megbeszéltük, hogy a 10.-re elhívjuk a férjem családját is (anyuka, testvér, nagymama). Bár még csak 2,5 éves házasok leszünk nyár elején. Szóval ez még odébb van:D

2014. ápr. 9. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Én egy masszázsbérletnek, amihez nem kell messzire menni, és mellé valakinek, aki addig vigyáz a gyerekekre:)

De nem mindenki szereti a masszázst, és válik meg szívesen akárcsak egy órára is a gyerekétől:)

2014. ápr. 9. 13:57
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk nyáron lesz a 10. évfordulónk. Én egy talicskát kértem és egy fiskars ásót. Ki, minek örül.:)
2014. ápr. 9. 15:30
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Előző vagyok és 34/N
2014. ápr. 9. 15:31
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Látom, megérkezett az mta levelezőtagja, aki kapásból pontozgat lefelé...Neki biztosan nem lesz soha 10. házassági évfordulója, vagy már túl rég volt.:)
2014. ápr. 9. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Na bravó, ez aztán egy igazi figyelmes, szerető férj!

Nekem is van egy 2 éves kisfiam (plusz még kettő nagyobb). Az én titkos kívánságom egy salsa (szalsza) tánctanfolyam lenne a férjemmel. Ennek az az előzménye, hogy 16 éve a tánciskolában ismertük meg egymást, ahol semelyikünknek nem volt partnere. (Mindenki szólóként ment.) Sajnos, nekünk sincsen baby szitterünk, és ezért már 2,5 éve nem volt egyetlen este sem szórakozni. Évente egyszer megyünk külföldre nyaralni, nekem az a szülinapi ajándék is egyben. Bármilyen ajándékot is kapnék, örülnék neki. Sajnos, a férjem nem vesz nekem semmit, úgy van vele, vegyem meg inkább magamnak. Nem fukar, kifejezetten nagyvonalú.

Ahogy Te csinálod, az nekem nagyon szimpatikus! A meglepetés felejthetetlenné teszi ezt az ünnepnapot. Azt hiszem, a legtöbb kisgyerekes anyukának az igazi luxus az az idő, idő az embernek saját magára, és idő a szeretett partnerrel. Segítség nélkül (nagyszülő, barátnő, baby szitter, stb.) elég nehéz.

A tanácsom nem konkrét, mert néhány válaszadó már úgyis jó ötleteket adott. Én a legszívesebben egy hétvégi közös wellness programmnak örülnék, ha megoldható lenne a gyerekmegőrzés.

Nem közvetlenül a kérdéshez tartozik:

Az értékelők a válaszok jó nagy részét "kevésbé hasznosnak" és "nem hasznosnak ítélték". Tessék mondani, miért "nem hasznos" a "talicskás és fiskars ásós" vagy a "masszázsbérletes" vagy az "albumos - a megismerkedesektol mostanaig" válasz? Szégyellje magát, aki ennél a kérdésnél a tisztességes, jóakaró válaszokat lepontozza? Én minden választ "Hasznos válasz"-nak fogok ítélni. Talán követik a példámat a válaszadók, hogy mindegyikünk %-os értékelése ne egy rosszindulatú lepontozó, fantázianélküli, irígy, magányos személy miatt essen le. Pfuj!

Üdvözlettel a többieknek: Gabriella

2014. máj. 12. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!