Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert baj ha nem ketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj ha nem ketten megyunk nyaralni?

Figyelt kérdés

Par het mulva megyunk Olaszorszagba a parommal (31f/ 29n en),

Apukam kulfoldon el a felesegevel, anyukam meghalt.

Tegnap beszeltem apukammal es a vege az lett, hogy ok is jonnek "velunk", egy hotelben de kulon szobaban leszunk, oda-vissza uton nem mert ugye mashol elunk.

Egy hetig egy varos egy hotel, de ez nem azt jelenti, hogy 0-24 egyutt lennenk! A parom nrm orul neki (de a penznek amit kuld igen, meghogy munkat szerzett neki az is jo volt).

Apu sokat dolgozik es tavaly egesz evben nem is lattam, csak telefonon beszeltunk heti 1*.

Januarba volt itt 3 hetett, de nagyon hianyzik.

Mit tegyek, hogy jo legyen?

2014. ápr. 5. 09:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
En ha tehetnem mennek apukamekkal nyaralni. Mivel mi kulfoldon elunk kihasznalnank minden lehetoseget hogy egyutt legyunk.
2014. ápr. 5. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Ahogy elnézem, kérdező, te apuka pici lánya vagy, egyértelmű, hogy a párod csak második apád mögött (talán a mostohaanyád nem előzi meg, bár ebben sem vagyok biztos).

Amiket írtál, abból az jön le, hogy apuka pénze NEKED fontos (hiszen a párod, ha nem veled élne, pont tojna apádra, és hidd el, életben lenne akkor is) és mivel a párodnak nincs annyi pénze, mint apádnak, ő és a véleménye le van ejtve.

(hiszen, mint írtad is, eldöntötted egyedül, hogy márpedig apádékkal nyaraltok, és kész)

Én a párod helyében el sem mennék a TI közös családi nyaralásotokra - hiszen ha így állsz hozzá, mit is keresne ott.

2014. ápr. 5. 11:42
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

Nekem rosszul esne, ha egy eve nem talalkoztam volna az apukammal, es a parom igy kiakadna azon, ha a hotelben ok is ott lennnenek...

Persze a penznek ugye orul, ahogy a kerdezo irta... szep ember...

2014. ápr. 5. 12:27
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem jó ötlet Apukával nyaralni menni. Én nem mentem volna legutóbb sem. Nem igaz, h nem lehet összehozni, h találkozzatok,még ha külföldön élnek is. Ha Olaszországra van pénz, akkor olcsó repjegyre is van vagy nekik vagy nektek.

Az meg, h kész tények elé állítottad a párodat, rendkívül önző és cseppet sem szimpatikus dolog.

A nyaralás ha túlhajszoltak vagytok, sokat dolgoztok, kevés idő jut egymásra, egyfajta terápia, el lehet vonulni minden nyűg elől és csak egymásra és a pihenésre koncentrálni.

Nekem sokszor még az is terhes, ha megismerkedünk magyarokkal, akik ránk akaszkodnak.

2014. ápr. 5. 13:04
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
13-as, Januárban 3 hetet itthon volt az Apuka. Ki mondta, h egy éve nem találkoztak?! Szerintem oltári rossz ötlet ez.
2014. ápr. 5. 13:05
 16/21 anonim ***** válasza:
43%

Konkrétan mi a baja a párodnak?

Nem szereti apukád és a mostohaanyád?

Vagy attól fél, hogy éjjel-nappal együtt lennétek?

Az én párom dán, tavaly a családja a balatoni nyaralómban volt egy hétig. Minden helyiség közös volt, mi a verandán aludtunk, mert átadtuk a szobákat a családnak. Nagyon jól szórakoztunk, és szuper hét volt. Igaz, hogy néha nagyon jólesett egy kis nyugalom, amikor lent voltak a strandon, felszöktünk a házba egy kis hancúrra :D

De szívesen látom őket bármikor a nyaralómban ismét.

A párod önző, és kissé antiszoc.

Írod, hogy

- külön utaztok

- külön szoba

- nem lesztek együtt 0-24.

Akkor nagyon nem lehet kifogása a párodnak!

Mert ha ugyanabban a szobában lennétek, akkor igen! De így nem. Aki ezt kifogásolja, hogy a párja, aki nagyon ritkán találkozik az édesapjával, egy helyen nyaraljon, szálljon magába....

2014. ápr. 5. 13:27
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
16-os, a te dán párod megbeszélte VELED, mielőtt a családját odahívta a nyaralódba, vagy egyszer csak csengettek, és ott mosolygott a kapuban egy dán család?
2014. ápr. 5. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Én férfi vagyok, és megértelek. Szerintem jól döntöttél. Én szoktam közösen nyaralni szüleimmel és a párommal. Nem szokott gond lenni belőle. Ahogy mondtad, nem vagyunk összenőve.
2014. ápr. 5. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

17-es: szólt, hogy jönnek júliusban. Én pedig beírtam a naptáromba, és nem puffogtam, mint egy gyerek a homokozóban.

De már megszokhattam, a GYK-n az a szokás, hogy utálni kell a másik családját, és minél távolabb tartani őket magunktól :) Én kérek elnézést, amiért a párommal együtt a családját is elfogadtam :) tudom, UFO vagyok :)

2014. ápr. 5. 15:02
 20/21 anonim ***** válasza:
30%

A helyedben meggondolnám, hogy egy ilyen önző, szülőket nem tisztelő férfivel együtt maradnák-e? Ebben az emberben semmi családi érzés nincs. Még akkor sem. ha hálás lehetne apukádnak. Később te sem számíthatsz nála sokra.

Ezen a fórumon nagyon sokan csak addig becsülik a szülőket, amíg azok adnak. Különben le sem sz-rják.

Mi is külföldön élünk. Évente egyszer megyünk haza a feleségem édesanyjához. A kis nyugdíjából igyekszik nekünk finomakat sütni-főzni.

Cserébe évente elhozzuk néhány hétre hozzánk. Ilyenkor mi nem a megszokott életünket éljünk, hanem visszük anyósomat kirándulni, várost nézni stb.

Ennyit megérdemel, amiért felnevelte a feleségemet.

A te apukád is megérdemelné a párod tiszteletét.

2014. ápr. 5. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!