Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert baj ha nem ketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj ha nem ketten megyunk nyaralni?

Figyelt kérdés

Par het mulva megyunk Olaszorszagba a parommal (31f/ 29n en),

Apukam kulfoldon el a felesegevel, anyukam meghalt.

Tegnap beszeltem apukammal es a vege az lett, hogy ok is jonnek "velunk", egy hotelben de kulon szobaban leszunk, oda-vissza uton nem mert ugye mashol elunk.

Egy hetig egy varos egy hotel, de ez nem azt jelenti, hogy 0-24 egyutt lennenk! A parom nrm orul neki (de a penznek amit kuld igen, meghogy munkat szerzett neki az is jo volt).

Apu sokat dolgozik es tavaly egesz evben nem is lattam, csak telefonon beszeltunk heti 1*.

Januarba volt itt 3 hetett, de nagyon hianyzik.

Mit tegyek, hogy jo legyen?

2014. ápr. 5. 09:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom, a pároddal megbeszéltétek jó előre, hogy elmentek együtt nyaralni. ÉS ha jól veszem ki a szavaidból, te egyszer csak kész helyzet elé állítottad, hogy márpedig apád és a mostohaanyád is mennek veletek.

Meg se kérdezted a párodat, hogy ő mit szólna hozzá, magyarul semmibe vetted, és most nem érted, mi a baja...

Mellesleg, ez a zárójeles megjegyzésed a párodról megérne egy misét, szereted, becsülöd te őt egyáltalán?

2014. ápr. 5. 10:00
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

Öszintén szólva tökeletesen megértem a párodat.

Egy kettesben eltöltendö nyaralás nem arról szól, hogy közben az apóssal+családjával töltitek az idötöket, mivel egész évben nem találkoztatok.

Ebböl nagy valószínüséggel az lesz, hogy az apáddal leszel, és vele töltesz annyi idöt, amennyit ö szeretne, a "maradék" meg az, amikor a pároddal foglalkozol (mert vele egész évben úgyis együtt vagy, öt mindig láthatod).

Ha nem írtad volna oda, hogy 29 éves vagy, azt hinném, hogy egy tinilány írta.

A párod helyében ragaszkodnék ahhoz, hogy kettesben legyetek, apáddal vagy máskor találkozz, vagy pedig a párod marad otthon, vagy nélküled tervezi a programjait.

2014. ápr. 5. 10:01
 3/21 anonim ***** válasza:
71%

A pároddal megbeszélted előtte az ötletet, vagy már leegyeztettél mindent apáddal, és vele csak a tényeket közölted?

Utóbbi esetben én is nagyon mérges lennék, mert ez egy olyan téma, ami mindkettőnkre tartozik, nincs egyedüli döntésjoga benne egyik félnek sem.

Ha apukáddal annyira hiányoztok egymásnak, oldjátok meg a találkozót (kiveszel pár nap szabit, ő küld repjegyet és meg is van oldva), de ne a párod háta mögött szervezz rá egy kettesben tervezett programra, és akkor nem lesz konfliktus.

2014. ápr. 5. 10:02
 4/21 anonim ***** válasza:
35%

Nem görcsölnék rajta, közölném vele és kész. Jó lesz, ne aggódj! Nem lesztek összezárva, mégis tudtok könnyedén találkozni.

Mi anyámékkal és tesómékkal megyünk. Néha elbizonytalanodok, és a párom szokott biztatni, hogy jó lesz az.:)))

2014. ápr. 5. 10:03
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

El kellene dönteni, hogy a pároddal vagy az apukáddal meg a feleségével akarsz-e nyaralni.

Mert együtt a kettö nem megy.

Ezen kivül ha közös nyaralást tervezel, MIELÖTT eldöntöd, illik MEGBESZÉLNI a pároddal és nem kész tények elé állítani.

Az ö helyében felkérnélek, hogy válassz, hogy kivel akarod tölteni a nyaralást - és ha ragaszkodsz apukádhoz, akkor nem mennék veled.

2014. ápr. 5. 10:03
 6/21 A kérdező kommentje:

De tudja, hogy milyen keveset talalkozunk es megis ilyen onzo.

De, ha barmi baja van akkor az en apamat hivja, hogy segitsen.

Kerdeztem tole, hogy mit szolna ha...

azt mondta meg beszeljuk, meg van ido, hat nem is tudom, jo otlet ez? - es hasonlo valaszokat kaptam.

Hat en segitettem donteni, es neki most nem tetszik.

Lehetunk kettesben es veluk is, nem leszunk osszekotve.

2014. ápr. 5. 10:17
 7/21 anonim ***** válasza:
43%
Én megértem a kérdezőt. Már csak azért is, mert a párja elfogadja a pénzt és a munkát az apjától. Ezek jól jönnek meg kellenek, de ha egy kis időt és áldozatot kéne rászánni arra az emberre aki segít neki, akkor az már nem megy? Ez tényleg önzőség. A munkát el tudta fogadni, de ahhoz hogy a lányával találkozhasson még ő mondja meg, hogy keressen más megoldást? Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örömmel látnám minden helyzetben azt az embert aki önzés nélkül ennyit segít nekem! Mert ne csak akkor legyen jó ha adni kell... És ha tényleg nem lesztek az apáddal mindig hanem kettesben közös programokat is terveztek, akkor pláne nincs semmi gond.
2014. ápr. 5. 10:26
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Te nem "segítettél dönteni" hanem dontottel. En a ferjed helyében nem mennêk, menj az apadekkal, hamar egyedül sikerül eldontened megbeszélés helyett.
2014. ápr. 5. 10:27
 9/21 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj, lepontozhatsz minket, de alapvető gond van a kommunikációval. A hibák, amik ide vezettek:

1. Ő próbált kitérni, halogatta a döntést.

2. Te ebből igazán sejthetted volna, hogy ha balfék módon is, de azt akarja közölni, hogy nem tetszik neki az ötlet. Vagy tudtad, de szándékosan nem akartad figyelembe venni, ez is hiba.

3. A megbeszélés lezárása nélkül döntöttél helyette. Nincs pasi, aki ennek örülne, de nő se nagyon!

4. Most mindketten sértve érzitek magatokat, valahol mindketten jogosan, hiszen ő nem méltatott korrekt válaszra, te a háta mögött szervezkedtél. Ez a negyedik hiba, hogy ezt a konfliktust nem tudjátok kommunikációval feloldani, hanem folytatjátok a csatát.

Azt írod, a párod önző, de nekem inkább te tűnsz annak. A nyaralás áráért mindketten dolgoztatok, spóroltatok, így egyikőtöknek sincs joga ebbe ilyen mértékben belenyúlni. Tudod, ő eleve rossz helyzetből indult, felvetettél neki egy kérdést, amire ő nem akart igennel válaszolni, de nemmel meg nem mert, mert tudta, hogy megbánt. Próbált udvariaskodva, ámde nagyon teszetoszán kitérni a konfliktus elől, de te nem hagytad neki, most benne vagytok mindketten. :(

Megint csak azt tudom írni, meg lehet oldani egy találkozót apáddal máshogy is. Ha jól sejtem, Európában él, mindenhova kb. 2 órás repülőúttal oda lehet jutni, ha apukád így hirtelen ki tud fizetni egy egyhetes olasz nyaralást, akkor gondolom neked is be tudna segíteni egy-egy repülőjegybe havi-kéthavi egy hétvégére. Manapság, ilyen közlekedési lehetőségek mellett ez nem kivitelezhetetlen azért.

Azt meg nagyon ellenszenvesnek érzem, hogy úgy tálalod, apukád segítségeiért cserébe kéne a párodnak ilyenekbe automatikusan beletörődnie. A segítség önzetlen, nem üzlet, hogy cserébe jogot szerzek a másik ember szabadidejére, nyaralására stb. Ha úgy érzed, hogy apád jóindulatáért cserébe neked beleszólási jogod van a párod döntéseibe, akkor nagyon rossz irányba tart a kapcsolatotok.

2014. ápr. 5. 10:32
 10/21 A kérdező kommentje:

En nem pontoztam le senkit!

Az a bajom, hogy ha szuksege van valamire akkor az en apam az o apja is.

De ha minden jo, akkor sz@rik ra!

Ket eve egyutt utaztunk, mert nagyon draga nyaralas volt es nekunk nem volt annyi penzunk, (apuek terveztek az utat, mi csak csatlakoztunk, ahogy most ok is tennek), szoval akkor nagyon jol ereztuk magunkat (voltunk egyutt is kulon is).

2014. ápr. 5. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!