Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 20 év után megcsalt egy férjezett nővel. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szeretném tudatni a nő férjével a megcsalást. Szerintetek beszéljek vele?2014. márc. 24. 17:03
11/22 A kérdező kommentje:
nem tudhatom biztosan a nő azt írta hogy találkozzanak és hiányzik nagyon.El lehet játszani a gondolattal ha nem derül ki mi lenne
2014. márc. 24. 19:52
12/22 A kérdező kommentje:
magam sem tudom hogy mit higgyek csak hát a bizalom oda van.
2014. márc. 24. 19:57
13/22 anonim válasza:
kérdezd meg a nőt, hogy mi van
14/22 anonim válasza:
Mindegy. Mivel 20 év alatt sem jutott a kapcsolatotok olyan szintre, hogy ismerjétek egymást és kommunikáljatok, így igazából kár is menteni...
15/22 anonim válasza:
Ez még nem bizonyít semmit. Ha tényleg ennyire zavar, akkor beszélj a nővel.
16/22 anonim válasza:
1. Elgondolkoznék rajta h miért csalt meg...
2. Vagy tullépek vagy nem
3. Ha igen akkot egy nagy beszélgetés...és sok vàltoztatàs...
Egy férfi vagy épp egy nő CSAK azért lép félre met otthon nem kap meg vmit...vagy épp kevesebbet kap...
17/22 anonim válasza:
Ez a mikor találkoznak, hiányzik nagyon szöveg tényleg nem bizonyít semmit, ettől még egyáltalán nem biztos, hogy megcsalt, mi van, ha csak egy régi ismerős? A nők szoktak ilyet írni, nem lehet, hogy valamelyik exe, vagy régi barátja?
18/22 A kérdező kommentje:
Az gyanús hogy álnéven van beírva a telójába(női név férfi megfelelője)
2014. márc. 26. 19:43
19/22 anonim válasza:
Hmm hát egy férfi tényleg nem szokott ilyet írni, vagy mégis? Mennyi az esély rá, hogy ezt nem egy nő írta?
20/22 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele. Nem a bosszú miatt, hanem mert joga van tudni, hogy mit művel a felesége a háta mögött, hiszen ez az ő életére is hatással van.
Én a helyében biztos tudni akarnám. Az infó birtokában aztán majd eldönti, hogy túl tud-e lépni ezen vagy sem.
Szóval szerintem mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!