Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Svédországban élő elvált, lassan nyugdíjas férfi, feleségül kért! -nem akar ide költözni Mo-ra. (fél a rossz eü. Ellátástól) Mi az előnyöm? Hátrányom, kötelességem, ha elvesz és nekem kell kint élnem? Vagy elég, ha együtt élünk?
Svedorszagban eleg nagy divat a feleseg-importalas, bar foleg azsiabol...
az elonyod az lenne, hogy nem lennenek anyagi gondjaid, a hatrany, pedig, hogy egy olyan ferfivel kellene elned, akit nem feltetlen szeretsz (errol nem irtal...)
tovabba iszonyatos orvoshiany van es minden nagyon draga (pl egy fogaszati ellenorzes 20 ezernel kezdodik), ez mondjuk nem hiszem, hogy problema lenne a ferfinek, mert ehhez van szokva
Fel eve elek svedorszagban, es arra kellett rajonnom, hogy itt sincs sajtbol a hold...mellesleg a sved divat kifejezetten borzalmas :)
Az eü ellátás egy katasztrófa itt Svédországban! Igaz, az eü épületek szebbek és mindenki nagyon kedves. Én pl leestem a lépcsőről, kiment a bokám, nővérek ránézésre megállapította, hogy nem tört el. Kaptam rá fáslit és kölcsön egy pár mankót. Nagyon kedvesek voltak, de a röntgennek jobban örültem volna :)
Nem kötelező összeházasodnotok. Létezik aregisztrált élettársi viszony "sambo". Eü ellátásra munka nélkül is jogosult vagy, ha beregisztrálsz az itteni rendszerbe. ja jut eszembe, hogy kell svéd személyi szám, amit úgy tudom mostanában, munkavszerződés nélkül, nem olyan könnyű szerezni. Ha feleségül vesz talán egyszerübb.
Mizujs veletek azóta?
Szerintem a svéd nyelv nem olyan bonyolult,pláne egy anglisztika szak után,meg ha érdekli is az embert.Egy alkalmazáson kezdtem el a telenofomról és nem nehezebb elkezdeni,mint az angolt,sőt,sok a közös szavuk,meg azért van valamennyi szókincsem is.
biztos vagyok benne hogy jol jartal..
egy sved-magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!